Öne Çıkanlar Fly BuHerfly ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Lolipop gulsen Gökçe Magazin dünyasında İngiltere Türk Toplumu AYDİLGE Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ

Model Chloe Loughnan, koronavirüs nedeniyle İtalya'da mahsur kaldı

Çin'den sonra koronavirüsün en çok can aldığı İtalya'ya tatil yapmaya giden ünlü model Chloe Loughnan, vakaların bir anda artmasıyla ülkede mahsur kaldı.

- Bu haber 259 kez okundu.

Model Chloe Loughnan, koronavirüs nedeniyle İtalya'da mahsur kaldı

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan, koronavirüsün etkisini gösterdiği İtalya'da mahsur kaldı. Loughnan, Türkiye'ye dönmek için karantinanın bitmesini bekliyor. 

MAHSUR KALDI

Takvim'de yer alan habere göre: 28 yaşındaki İrlandalı model de tüm dünya ile bağlarını koparan İtalya'da mahsur kaldı. Şu sıralar lüks bir otelde kaldığı konuşulan ünlü manken, Türkiye'ye dönmek için karantinanın son bulmasını bekliyor. Model dün yaptığı paylaşımda virüs nedeniyle reyonlarda ürünlerin bittiğini gösteren bir market fotoğrafı paylaştı. Bunun yanı sıra yeni bir paylaşım daha yapan Chloe, evden dışarı çıkmadığını ve Netflix üzerinden dizi-film izlediğini gösterdi.

5 YILLIK EVLİLİKLERİ BİTTİ

İrlandali model Chloe Loughnan ile Serdar Ortaç, geçtiğimiz yılın ortalarında 5 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi. Sık sık işlerinden dolayı Türkiye'ye gelen Loughnan, ünlü iş adamı Kaan Kalyon ile yakınlaştı. Hatta ikili Emirgan'daki bir mekanda eğlenirken görüntülendi.

Anahtar Kelimeler:
Chloe LoughnanKoronavirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.