Öne Çıkanlar Trabzonspor Erden Timur Yoksul bir aileyi doyurmak Düzenli ilişkinin Madonna son durum Türk rock Addenbrooke londra Mini Fest Gümüşlük Paige Spiranac İngiltere Aşk Adası Doğan Kabak Kemal Demirasal SES SEDA YOK Model dizi çekimleri Engelli Bireyler Gigi Hadid Nusret Madalyn Davis Sanatçı Sema Günay

Monica Bellucci Türkiye'ye yerleşmeye düşünüyor

İstanbul’da sahneye çıkan İtalyan yıldız Monica Bellucci, gelecekte buraya yerleşebileceğini söyledi

- Bu haber 1055 kez okundu.

Monica Bellucci Türkiye'ye yerleşmeye düşünüyor

MAGAZİN-Monica Bellucci: İstanbul’a yerleşebilirim.Geçen hafta İstanbul’da sahneye çıkan İtalyan yıldız Monica Bellucci, Arda Sayıner’e yaptığı açıklamada gelecekte buraya yerleşebileceğini söyledi: “Bu kısacık ziyarette bile şehrin yaşanacak bir yer olduğunu hissettim.”Ünlü İtalyan oyuncu Monica Bellucci, Piu Entertainment’ın organizasyonuyla “Maria Callas: Mektuplar ve Anılar” adlı oyunu sahnelemek üzere geçen hafta İstanbul’a geldi. İki gösterinin ardından Londra’ya giden ünlü sanatçı, orada Hürriyet’in Kelebek eki yazarlarından Arda Sayıner’in sorularını yanıtladı.Daha önce “Gergedan Mevsimi” filmi için İstanbul’da bulunan sanatçı, 10 yıl aradan sonra yeniden geldiği şehre duyduğu hayranlığı şu sözlerle dile getirdi: “Gelecekte İstanbul’a yerleşebilirim. Bu kısacık ziyarette bile şehrin yaşanacak bir yer olduğunu hissettim. Detaylı ve uzun gezmek için kesinlikle tekrar geleceğim. Türk sanatseverlerin müzikale ilgisi kadar yıllar sonra geldiğim İstanbul’daki pozitif değişimi görmek de bir o kadar mutluluk verdi.” Londra’da yaşayan Türklerin de büyük ilgi gösterdiği müzikal, tarihi Majestic Tiyatrosu’nda sahnelendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.