Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Lopez Beşiktaş Drake Ronaldo Demet Akalin AKADEMİK BAKIŞ Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye ingiltere evsizleri Homeless evsizleri

Şair, eğitimci yazar Ali Demir'in ikinci şiir kitabı CAM KIRIKLARI çıktı

Çok yakında Türkiye'de internet sitelerinde satışa sunulacaktır.

- Bu haber 627 kez okundu.

Şair, eğitimci yazar Ali Demir'in ikinci şiir kitabı CAM KIRIKLARI çıktı

Avrupa'da ise imzalı olarak yazarın kendisinden ya da bu kampanyada gönüllü olarak hizmet veren belli bölgelerdeki dostlardan temin etmek mümkündür. Kitabın Bütün gelirini Türkiye'de yardıma muhtaç çocukların eğitimine aktaracağını belirten Ali Demir ilk kitabınıa bu amaçla dağıtmıştı.

Yüreğimde biriktirdiklerimi ve yüreğimdeki insan sevgisini bir kitaba sığdıramadığım için ikinci kitabi çıkardım diyen sayın Şair Ali Demir şiir kitabı çıkarmasındaki amacını şöyle ifade etti :

CAM KIRIKLARI adlı ikinci Şiir kitabımı çıkarmam da ki amaç, Tıpkı kanayan şiirler kitabımı çıkardığım gibi ne iyi bir şair olduğumu ispatlamak, ne para kazanmak, ne de meşhur olmak... Esas amaç ; içimizdeki cam kırıklarının açmış olduğu yaralara merhem olmaya çalışmaktır. CAM KIRIKLARI adlı kitabımın satışından ve yapılacak ve bağışlardan elde edilecek gelir, Türkiye'de yardıma muhtaç çocukların eğitimi için kullanılacaktır. Emek ve katkı sunan tüm güzel yüreklere içtenlikle teşekkür ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.