Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Lopez Beşiktaş Drake Ronaldo Demet Akalin AKADEMİK BAKIŞ Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye ingiltere evsizleri Homeless evsizleri

SANATÇI, İŞ İNSANI SEVİM ELBUZ ALTIN MELEK ÖDÜLLERİNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Altın Melek Ödülüne layık görülen Sevim Elbuz, Ünlü Modacı, sanatçı , yazar ve Dj Pierrott ünvanlı Sema Günay'ın oluşturmuş olduğu sanat felsefesi ve faaliyet gösterdiği "Mixed art performersism" adlı sanat akımında, algısal ve disiplinli sanat eğitimi almaktadır. 

- Bu haber 762 kez okundu.

SANATÇI, İŞ İNSANI SEVİM ELBUZ ALTIN MELEK ÖDÜLLERİNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Sema Günay sponsorluğunda yer alan Sanatçı ve İş insanı Sevim Elbuz, Bu yıl gerçekleşecek olan  2021-2022 "YILIN EN BAŞARILI ÇIKIŞ YAPAN İŞ İNSANI VE MİXED ART PERFORMERSİSM SANATÇISI" olarak, Sayın Olcay Kutluca'nın muhteşem tasarımlı  "ALTIN MELEK"2021-2022 yılı  ödülüne aday görüldü.Çocukluk yıllarından itibaren sanat çalışmalarına ağırlık vermiş, İlkokul yıllarında Balkanlarda altın madalya ile ödüllendirilmiş bir resim yarışmasında 1.lik ile ülkemize altın madalya kazandırmış sanatçı, Ünlü modacı ve sanatçı Sema Günay'ın kurucusu olduğu "Mixedartperformersism" sanat akımı  kapsamında "Bir Sanatçı, Tek Eser" ile solo ve karma sergilerde yer almıştır. 

Sevim Elbuz ,Gençlik çağlarından itibaren Mudo vb. firmalar, Sema Günay,Paonbleu markası,için Podyum ve Prova mankenliği de yapmış olan Sanatçı-İş insanıdır.


"Türkiye'nin En ince belli modeli, oyuncu ve sunucu , Global sanatçı Dilek KAYA" ile "Giyilebilir sanat" tasarımlarını arzeden Ünlü Modacı- sanatçı ve Sanat Koçu Sema Günay ,Diğer alanı olanı Mixedartperformersism ile sanatçı Sevim Elbuz arasında örnek teşkil edecek olan Türkiye'de bir ilk "sanatçı sözleşmesi" imzalanmış olup tüm çalışmalar güvenilir bir şekilde emeğe saygı çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.

Sevim Elbuz ,Ünü Sanatçının koordinatörlüğünde farklı sergilerde yer almış  olup ,İşletme eğitimi üzerine lisansını tamamlamıştır.  İş İnsanı ve sanatçı Sevim Elbuz,Alaçatı ve Bağdat caddesinde Restaurant İşletmeciliği ve Emlak brokerlığı yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.