Öne Çıkanlar İngiltere Mixedartperformersism Ahmet K Bilgiç ARTEMIS DEFİLESİ Londra Cumhuriyet Rasmus Ankersen Taktik Devon ve Cornwall Salla Salla MI VOZ Alevi Festivali Julia Seibert KKTCnin yerli otomobili GÜNSEL Christian Wakeford Mixed art performersism Ünlü astrolog Bozcaada Yağmur Akdağ Güzel bir kadınla UYUŞTURUCUYA HAYIR

Sema Günay'ın 'Araftayım Yar' şarkısına Milas'ta klip çekildi

Söz ve müziği kendisine ait olan, aranjesini ünlü müzik insanı Hakan Süersan’ın yaptığı ve tekli single için Şahin Özer ile imzalanan Araftayım Yar bestesine klip  çekildi.

- Bu haber 97 kez okundu.

Sema Günay'ın 'Araftayım Yar' şarkısına Milas'ta klip çekildi

ÜNLÜ SANATÇI  SEMA GÜNAY’ın  ZAMANSIZ BESTESİ “ARAFTAYIM YAR” KLİBİ MİLAS’TA ÇEKİLDİ. Klibin sanat yönetmenliğini de üstlenen ve Tanrılar şehri Milas’ta  Antik Bargilya Tuz binası ile Flamingo kuşları eşliğinde görsel şova dönüştüren  sanatçı ,kendi hazırladığı siyah saten Pierrott isimli yüksek dikiş elbisesi ve gerçek altın varak tasarımı olan Pierrott madalyonu ile yer aldı.Dron ile yapılan çekimlerde Görüntü yönetmeni  “Mor Fil  Ses Işık”ekibi  ile çalışan sanatçı Ünlü Yapımcı Şahin Özer ve Yadigar Esen’den tam not aldı.Tuzla sulak alanı ekolojik anlamda ve Antik Bargilya ve Karya uygarlığı’na ait tarihi dokusu ile dünya için büyük önem arzeden bir alan ve sanatçının sanat galerisinin bulunduğu bölgedir.

Sanatçı SEMA GÜNAY, mügsf,müse,İtalya domus academy fashion sertifikası  sahibi ,aynı zamanda çağdaş sanat eserleri ,sergileri  ve kültürel projeler hazırlayan, sanat terapileri  vermekte olan ve giyilebilir sanat ürünleri hazırlamakta olup,farklı takı tasarımları,farklı dergilerde yayınlanmış şiirleri ve tescilli iki kültürel kitabı bulunmaktadır.

Bu kitaplarından ilk olan resimi “Kral Midas ve Türk Kristali’nin Tılsımı” 2015 yılında Kütahya valiliği ve Frigküm tarafından 3000 adet basılmış ve il turizm müdürlüklerine gönderilmiştir.İkinci kitabı  Büyük İskender ve Doğu rotasını farklı bir bakış açısı ile ele aldığı yazdığı ve resimlediği “Megas Alkesander_i  Zülkarneyn ve Anatolian Kristali’nin Tılsımı”  yaklaşık 600 sayfalık dev bir eserdir.Müzik ve sanat çalışmalarını Bodrum,Milas-İstanbul arasında devam ederek sürdürmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.