Öne Çıkanlar İngiltere Mixedartperformersism Ahmet K Bilgiç ARTEMIS DEFİLESİ Londra Cumhuriyet Rasmus Ankersen Taktik Devon ve Cornwall Salla Salla MI VOZ Alevi Festivali Julia Seibert KKTCnin yerli otomobili GÜNSEL Christian Wakeford Mixed art performersism Ünlü astrolog Bozcaada Yağmur Akdağ Güzel bir kadınla UYUŞTURUCUYA HAYIR

Sema Günay 'ın Mixedartperformersism adlı sanat akımı dikkat çekiyor

Ünlü Modacı, sanatçı, yazar ve Dj Pierrott ünvanlı Sema Günay, kurduğu ve faaliyet gösterdiği Mixedartperformersism adlı sanat akımını anlattı

- Bu haber 40 kez okundu.

Sema Günay 'ın Mixedartperformersism adlı sanat akımı dikkat çekiyor

ÜNLÜ MODACI ,YAZAR ve SANATÇI KOÇU, SEMA GÜNAY'dan" MİXEDARTPERFORMERSİSM" ile Türkiye'de sanatta güvenilir  bir adımdır "SANAT SÖZLEŞMESİ. Ünlü Modacı ,sanatçı ,yazar ve Dj Pierrott ünvanlı Sema Günay 'ın kurduğu ve faaliyet gösterdiği "Mixedartperformersism" adlı sanat akımında, Sanat Koçu Sema Günay'dan algısal ve disiplinli sanat eğitimi almaktadır. Sanatçının koordinatörlüğünde Farklı sergilerde yer almış  olup ,İşletme eğitimi üzerine lisansını tamamlamıştır.  Bu süreçte Sema Günay sponsorluğunda yer alan Sanatçı ve İş insanı Sevim Elbuz , Bu yıl gerçekleşecek olan  2021-2022 "YILIN EN BAŞARILI ÇIKIŞ YAPAN İŞ İNSANI VE MİXEDARTPERFORMERSİSM SANATÇISI" olarak "ALTIN MELEK" ödülüne aday görüldü.

Çocukluk yıllarından itibaren sanat çalışmalarına ağırlık vermiş, İlkokul yıllarında Balkanlarda altın madalya ile ödüllendirilmiş bir resim yarışmasında 1.lik ile ülkemize altın madalya kazandırmış sanatçı,Sema Günay'ın kurucusu olduğu "Mixedartperformersism" sanat akımı  kapsamında "Bir Sanatçı, Tek Eser" ile solo ve karma sergilerde yer almıştır. 

"Türkiye'nin En ince belli modeli, oyuncu ve sunucu , Global sanatçı Dilek KAYA" ile "Giyilebilir sanat" tasarımlarını arzeden Ünlü Modacı- sanatçı ve Sanat Koçu Sema Günay ,Diğer alanı olanı Mixedartperformersism ile sanatçı Sevim Elbuz arasında örnek teşkil edecek olan Türkiye'de bir ilk "sanatçı sözleşmesi" imzalanmış olup tüm çalışmalar güvenilir bir şekilde emeğe saygı çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.
Sözleşme gereği Sanatsal faaliyetlerinde koçluk yapan insanlar ile Sanatçının ,Faaliyetlerin sona ermesi ardından tüm kazanç,bilgisel ,fikirsel paylaşım,görsel yayın vb.hak ihlallerine sebep olacak Negatif oluşumların önüne geçmekte.mahkemeleri gereksiz davalar ile işgal etmemek adına öngörülmüştür.
Noter tasdikli bu belgede her tutum,noter tasdikli olduğu için hak ihlaline ait olacak, suistimale açık bir durum mevzubahis olamayacak,sanatçının maddi manevi zarara uğramaması sağlanmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.