Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda

Angelina Jolie'den olaylı bir şekilde boşanan Brad Pitt, 30 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı

Angelina Jolie'den olaylı bir şekilde boşanan Amerikalı oyuncu Brad Pitt, Hollywood'da 59. yaş gününü kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi 29 yaşındaki Ines de Ramon ile kutlarken görüntülendi.

- Bu haber 305 kez okundu.

Angelina Jolie'den olaylı bir şekilde boşanan Brad Pitt, 30 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı

Hollywood'un parmakla gösterilen çiftlerinden Angelina Jolie ve  Brad Pitt, evliliklerini olaylı bir şekilde noktalamıştı. İkili daha sonra çocukların velayeti ile karşı karşıya gelmişti. Kendisini çocuklarına adayan Angelina Jolie özel hayatıyla anılmazken, yıldız oyuncu  Brad Pitt, bir bir gösteri dünyasının güzelleriyle objektiflere yakalanıyor.

Brad Pitt, 59'uncu yaş gününü kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi 29 yaşındaki Ines de Ramon ile kutlarken görüntülendi.

Brad Pitt ve kısa süre önce eşinden ayrılıp kendisi ile ilişki yaşamaya başlayan sevgilisi Ines'in mutluluktan sürekli gülümsedikleri dikkatlerden kaçmadı.

Geçen ay bir konserde beraber görüntülenen çift hakkında aşk dedikoduları çıkmaya başlamıştı.

Ines de Ramon, 2019 yılında kocası Paul Wesley ile evlendi. Çift eylül ayının ortalarında boşanıp ayrı yaşamaya başladı.

Eylül ayında Brad Pitt ve Amerikalı model ve oyuncu Emily Ratajkowski ile bir kaç kez görüntülenmesi aşk dedikodularına neden olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.