Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Linda Aksu Cosmetics ALFAZZO yeşil defilesi Mankenlik Kadına şiddet Lopez ADA ALİZE ERTEM Bekir Utku Ataha Beşiktaş Emily Blunt John Krasinski Apollo Filarmoni Orkestrası Melis Birkan Drake Derya Uluğ Özbek popcu Lara Fabian Gokce Bahadir Ronaldo

Beren Saat: Ünlülük bir hapishane

Şu sıralar 27 Aralık'ta seyirciyle buluşacak Netflix'in ikinci Türk yapımı Atiye ile gündemde olan Beren Saat, "Ünlü olduğun gün, bir hapishane hatta hücre" ifadelerini kullandı.

- Bu haber 182 kez okundu.

Beren Saat: Ünlülük bir hapishane

Netflix'in yeni Türk yapımı Atiye'de başrolü üstlenen Beren Saat, Based İstanbul dergisi için objektif karşısına geçti. Hakkında merak edilenleri anlatan Saat, oyuncu olmaya Aşk-ı Memnu'daki partneri Selçuk Yöntem'i izledikten sonra karar verdiğini açıkladı. 

Saat, "9-10 yaşlarındayım. Selçuk Yöntem'in Ben Feuerbacj oyununu izlemiştim. Finalde demir konstrüksiyon merdivenleri yanıp sönen ışıkları ve Selçuk'un oraya çıkışını hatırlıyorum... 'Ben de burada olmak istiyorum' hissi çok baskındı" dedi.

Sinemanın toplumsal konulara çok eğilmediğini iddia eden Saat, "Çok karanlık, çok öfkeli zamanalardan geçtik ve şimdi bunların sanatsal dışavurumlarını görüyoruz; müzikte, kitapta ve tiyatroda. Ne yazık ki sinemada çok fazla yaşayamıyoruz. Çünkü sinemamız komedi tekelinde" ifadelerini kullandı.

Saat, "Ünlü olma hali seni nasıl etkliyor" sorusuna ise "Ünlülük, popülerlik ünlü olana kadar çok matah görünüyor. Gerçekten ünlü olduğun gün, bu bir hapishane hatta hücre" yanıtını verdi.

Anahtar Kelimeler:
Beren Saat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.