Öne Çıkanlar Eatique Cafe Mixedartperformersism Yaz Günü Southampton FCnin Londralı Ayhan Can İngiliz turizm londra Aleyna Tilki Mankenlik Prens Philip Aşk Adası UCCN Rubato Londra Lizbon Malatya Türkiyenin Oscarı piyanist İdil Atlıer Kerem Bürsin Megastar Tarkan Hakan Tuna Oya tuncali

Beren Saat ve Kenan Doğulu çelenkle boşanmıyoruz sinyali verdi

Boşanacakları konuşulan Beren Saat ve Kenan Doğulu, yapımcı Feruh Taşdemir'in düğününe çelenk gönderdi. Çelenkte isimleri yazılı olan çiftin evlilikteki krizi aştıkları öne sürüldü.

- Bu haber 405 kez okundu.

Beren Saat ve Kenan Doğulu çelenkle boşanmıyoruz sinyali verdi

Yapımcı Ferruh Taşdemir ile 6 yıldır birlikte olduğu Eftelya Kökbudak, önceki akşam Raffles İstanbulHotel'de düzenlenen törenle evlendi. Ünlü akınına uğrayan düğünde bir detay dikkat çekti. Aylardır boşanacakları konuşulan Beren Saat ve Kenan Doğulu düğüne çelenk gönderdi.

ÜNLÜ AKININA UĞRADI

İş ve sanat dünyasında birçok ünlü ismin katıldığı düğünde çiftin şahitliğini Cavit Çağlar, Mehmet Ağar, Bedrettin Dalan, Ali Ağaoğlu, Ajda Pekkan, Hayri Yazıcı, Mustafa Sarıgül, Hasan Şer ve Şansal Büyüka yaptı. Bir ömür mutluluğa evet diyen çifte imzalar atıldıktan evlilik cüzdanını Ajda Pekkan teslim etti.

DÜĞÜNE ÇELENK GÖNDERDİLER

Düğüne katılamayan ve son çıkan iddialardan sonra boşanacakları kesin gözüyle bakılan Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun düğüne isimlerinin yazıldığı çelenk göndermesi dikkat çekti. Çelengi gören sosyal medya kullanıcıları "Çiçek yoluyla boşanmıyorlar mesajını vermişler" yorumlarını yaptılar.

BAŞKALARIYLA AŞK YAŞADIKLARI KONUŞULDU

Bir süre sonra Kenan Doğulu'nun oyuncu Aslı İşler ile Beren Saat'e ihanet ettiği iddia edildi, Beren Saat'in 'masumiyetini kaybettin' paylaşımı ise iddiaları güçlendirdi. 5 ay önce evlerini ayıran çiftten Beren Saat'in DJ Maga ile fotoğrafları da çok konuşuldu.

 

Anahtar Kelimeler:
Beren SaatKenan Doğulu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.