Öne Çıkanlar Fly BuHerfly Cem Karaca ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Londra Türk gece Hayvan Hakları Miting Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Southampton FCnin Göztepenin yeni ortakları Yarışması Monica Belluciye olan benzeyen Lolipop gulsen Gökçe

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid 20 haftalık hamile

One Direction'ın eski solisti Zayn Malik ile aşk yaşayan Victoria Secret'ın ünlü mankenlerinden 25 yaşındaki Gigi Hadid'in, 20 haftalık hamile olduğu öğrenildi.

- Bu haber 801 kez okundu.

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid 20 haftalık hamile

Dünyanın en çok kazanan modelleri arasında gösterilen Gigi Hadid ile yıllardır bir dargın bir barışık ilişki sürdürdüğü dünayca ünlü şarkıcı Zayn Malik dördüncü kez barışmalarının ardında mutluluğu tam anlamıyla yakaladı. Ünlü çiftin bebek beklediği iddia edildi.

Şarkıcı Zayn Malik ile büyük bir aşk yaşayan dünyaca ünlü model Gigi Hadid 23 Nisan'da 25 yaşına bastı.

Koronavirüs nedeniyle evden çıkmayan Hadid, doğumgününü kardeşi Bella Hadid ve sevgilisi Zayn Malik'le birlikte kutlamıştı.

Bir dönem ilişkilerini noktalayan ve sonrasında yeniden barışan çiftin bebekleri olacak. Gigi Hadid tam 20 haftalık hamile.

Çifte yakın bir kaynak, ET'ye verdiği röportajda "Gigi bir süre sırrı yalnızca ailesiyle ve arkadaşlarıyla paylaştı. Çift ve aileleri çok memnun" ifadelerini kullandı.

Ünlü model, beraber çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlamış ve şu notu düşmüştü.

"Benim için bugünü özel hale getiren, tüm dünyadan sevgilerini hissettiğim karantina ailemle en güzel 25'inci yaş günü kutlaması. Bu zamanlar gelecekte beraberlik için bizi daha da minnettar hale getirecek. Herkese doğum günü mesajları için teşekkürler. 25'inci yaş günümü asla unutmayacağım."

Anahtar Kelimeler:
Gigi HadidHamilelik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.