Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Kadına şiddet Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Drake Derya Uluğ Özbek popcu Ronaldo Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı

Hürrem Sultan’a Benzerliği Şaşırtıyor

DMC müzik etiketiyle yayınladığı ilk single çalışması “Kimsin” ile müzikseverlerle buluşan Boztaş, bir dönem reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan’ı oynayan Meryem Uzerli’ye benzerliği ile herkesi şaşırtıyor.

- Bu haber 418 kez okundu.

Hürrem Sultan’a Benzerliği Şaşırtıyor

İzmirli modacı Leyla Boztaş’ı görenler Hürrem Sultan sanıyor… DMC müzik etiketiyle yayınladığı ilk single çalışması “Kimsin” ile müzikseverlerle buluşan Boztaş, bir dönem reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan’ı oynayan Meryem Uzerli’ye benzerliği ile herkesi şaşırtıyor.

Sözlerini Nado ve Ayşe Birgül Yılmaz’ın yazdığı , müziği Azeri müzisyen Perviz Mahmudov’a ait olan ve düzenlemesi Selim Çaldıran imzası taşıyan “Kimsin” şarkısının klip yönetmenliği koltuğunda da Hülya Öksüz oturuyor.

Leyla Boztaş ,klipte giydiği kostümler içinde Sır Tezcan ile birlikte çalışmış.

Leyla Boztaş “Kimsin” şarkısıyla ilgili duygularını “Herkes bazen gerçekten istediklerini ve hissettiklerini erteler. En güzel zaman bu zamanmış benim adıma. Ve bu zamanlarda kendine dönüp cesaretli bir şekilde “Kimsin” diyebilenlerin ve mutlu insanların şarkısı bu.” şeklinde dile getiriyor.

Anahtar Kelimeler:
Hürrem SultanLeyla Boztaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.