Öne Çıkanlar ANKARA ANLAŞMASI Harcandıkça Gökçe TÜRK DİASPORASI G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı UNESCO Turkcell Platinum İstanbul Night Flight Burak Yılmaz Soner Arıca Furkan Palalı piyanist İdil Atlıer Mendilim kekik kokuyor Hakan Muhafız Hakan Muhafız Dizisi Azra Akın Murat Basoglu Sıla dava İstanbul Yürüyüş Aerobik

İngiliz oyuncu Roxanne Pallett evlendi

İngiliz oyuncu Roxanne Pallett bir süredir birlikte olduğu itfaiyeci sevgilisi Jason Carrion ile evlendi.

- Bu haber 525 kez okundu.

İngiliz oyuncu Roxanne Pallett evlendi

Emmerdale dizisiyle ünlenen Roxanne Pallett, bir süredir aşk yaşadığı itfaiyeci sevgilisi Jason Carrion ile hayatını birleştirdi.

Roxanne Pallett ile Jason Carrion, sadece yakın arkadaşlarının ve ailerinin katıldığı sade bir nikah töreni ile dünyaevine girdi. 


 

İngiliz oyuncunun nikah töreni New York itfaiyesinde çalışan Carrion'un yaşadığı şehirde yapıldı. Damadın törende resmi üniformasını giymesi de dikkatlerden kaçmadı.

37 yaşındaki Pallett'in annesi çift için, bir şiir okudu. Ancak bu şiirin manevi yönünden değeri oldukça büyüktü. Şiir damadın artık hayatta olmayan annesi tarafından yazılmıştı. 

Çok mutlu olduğunu dile getiren Pallett, yaklaşık iki yıl önce bunalıma girerek intihar girişiminde bulunmuştu.

Anahtar Kelimeler:
Roxanne PallettEvlilik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.