Öne Çıkanlar İngiltere İngiltere bayram İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye bozcader Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Adele Türk Tiyatro Festivali MüzikOnAir Kınay Prouduction Şarkıcı Fettah Can ONUR Remzi Taşkıran Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler Tuba Ünsal Vizontele Tuuba

Katy Perry bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Ünlü şarkıcı Katy Perry, nişanlısı Orlando Bloom ile ilk bebeklerini beklediğini geçen aylarda yeni şarkısı Never Worn White'a çektiği klip ile açıklamıştı. Perry bu defa bebeğin cinsiyetini Instagram'dan duyurdu.

- Bu haber 254 kez okundu.

Katy Perry bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Ünlü şarkıcı Katy Perry ve ünlü aktör Orlando Bloom, ilk çocuklarının cinsiyetinin kız olacağını Instagram üzerinden, eğlenceli bir fotoğrafla sevenleriyle paylaştı.

"O BİR KIZ"

Nişanlısı Orlando Bloom’un pembe pasta kremasına bulanmış yüzünün fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Perry, “O bir kız” yazarak ilk bebeğinin kız olduğunu duyurdu. Katy Perry’nin bu paylaşımına birçok ortak arkadaşından beğeni ve yorum yağdı. Jeremy Scott, “Onu giydirmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Katy Perry ilk kez anne olurken, Orlando Bloom ikinci kez baba oluyor.

Ünlü aktör, 2010 yılında ünlü Victoria’s Secret meleği Miranda Kerr ile evlenmiş, 2011 yılında Flynn adını verdikleri oğulları dünyaya gelmişti. Çift, 2013 yılında ayrılmıştı.

Perry ve Bloom çifti bu yaz planladıkları düğünlerini, corona virüs salgını nedeniyle ertelemişti.

Forbes’a göre 57,5 milyon dolarlık geliriyle en çok kazanan dördüncü kadın şarkıcı olan Perry ile 43 yaşındaki aktör Orlando Bloom 2016 yılında Altın Küre Ödülleri'nde tanışmıştı. Bir dargın bir barışık şekilde yaşadıkları ilişkilerine Mart 2017'de ara verseler de 2018’de tekrar barışmışve Şubat 2019’da da nişanlanmışlardı.

Anahtar Kelimeler:
Katy PerryBebek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.