Öne Çıkanlar Malatya GençFest Disney Simge Gülşen Kadına şiddet İsyan Bayrağı Zeynep Bastık Londra Konseri Zeynep Bastık Hakan Muhafız Dizisi Londra Fenerbahçe Taraftar Derneği ingiltere Fenerbahçe Fenerbahçe Londra Fenerbahçe Londrada Anadolu KRV Seçim Hakkı Girişimi Workers Cafe TikTokta yeni dönem Zeynep Bastıkın Lan şarkısı Wimbledon

Kim Kardashian, korona mağdurlarına 1 milyon dolar bağışlayacak

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian, koronavirüs salgını dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardım eden ünlüler kervanına katıldı. Ünlü isim, SKIM markasından elde ettiği gelirden tam 1 milyon dolarlık dudak uçuklatan miktarı, mağdur ailelere aktaracağını açıkladı.

- Bu haber 183 kez okundu.

Kim Kardashian, korona mağdurlarına 1 milyon dolar bağışlayacak

Çin'de başlayıp yüzlerce ülkeyi derinden sarsan koronavirüs salgını, ünlü isimleri yardım kampayanları düzenlemeye itiyor. İlk olarak dünyaca ünlü ailenin ferdlerinden biri olan Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde yapacağı yardımı açıklamıştı. Kısa bir süre sonra ablası Kim Kardashian da koronavirüs salgını sebebiyle bir bağışta bulunacağını duyurdu. Kanye West ile evli olan 39 yaşındaki yıldız, iç giyim markası olan SKIM'den elde ettiği gelirden 1 milyon doları virüs nedeniyle mağdur olan ailelere bağışlayacak.

Koronavirüs sebebiyle karantinasını evinde eşi ve çocuklarıyla geçiren yıldız, zaman zaman bu günlere ait paylaşımlar yapıyor. Geçtiğimiz günlerde aile fotoğraflarını paylaşarak karantina günleri hakkında konuşan Kim Kardashian'ın; Nort, Psalm, Saint ve Chicago isimlerinde dört çocuğu bulunuyor. Kim Kardashian, sağlık problemleri nedeniyle en son taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmuştu.

Anahtar Kelimeler:
Kim KardashianKoronavirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.