Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Kadına şiddet Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Drake Derya Uluğ Ronaldo Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil

Miss Almanya 2020 güzeli: Leonie Charlotte von Hase

Miss Almanya tarihinde ilk kez bir anne birincilik tacını taktı. Üç çocuğu bulunan Leonie Charlotte von Hase 2020 yılının Almanya güzeli seçildi.

- Bu haber 415 kez okundu.

Miss Almanya 2020 güzeli: Leonie Charlotte von Hase

Almanya’da Europa Park’ta düzenlenen Miss Germany 2020'nin birincisi belli oldu.1927 yılından beri düzenlenen güzellik yarışmasında ilk kez bir anne güzellik kraliçesi seçildi. 

Yaşları 18 ile 35 arasında 16 finalistin yarıştığı, yarışmanın en büyük adayı 35 yaşındaki 3 yaşında bir oğlu olan Leonie Charlotte von Hase, Miss Germany seçilerek güzellik tacını taktı.

Yarışmaya Kiel’den katılan Leonie “Almanya’yı zarafet, onur, karizma ve tüm güçle temsil etmek istiyorum” dedi.
 

Leonie, internet üzerinden kıyafet satışı yapan bir şirketin de sahibi. Yarışmada Bavyera Eyalet güzeli 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Lara Rünarsson ikinci, Hamburg’lu 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Michelle Anastasia Masalis ise üçüncü seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.