Öne Çıkanlar Contra ve Anil Piyancı Londra Turkiye Model Bella Hadid Wesley Sneijder Antalya Devlet Opera ve Balesi Enough is Enough KKTC Londra konsolosu Limasollular Dernegi londra Prof. Dr. Yeşim Erbil Atatürk Halloween kostumu top model Warwickshire College Group Reyhan Cansu fedakar anne Bedensel engelli IKBY İranlı Turistler dans gösterisi Köln Goethe Topluluğu

Podyumdaki skandal hareketin sahibi Hatice'den sert çıkış

Şarkıcı Hatice, geçtiğimiz günlerde yer aldığı bir defiledeki hareketiyle herkesin tepkisini çekmişti

- Bu haber 450 kez okundu.

Podyumdaki skandal hareketin sahibi Hatice'den sert çıkış

Son dönemde yaptığı paylaşımları ile gündemden düşmeyen Şarkıcı Hatice bu kez de çıktığı defilede kalçasını gösterdi. Defile sonrası oldukça konuşulan Hatice, kendine gelen eleştiriler sonrası harekete geçti. 
Hatice yaptığı açıklamada, "Her türlü eleştiriye her zaman açık oldum ama belden aşağı küfürlerinizi ve özellikle benim aileme kadar ana avrat küfür ettiniz ya varana kadar en büyük tazminat neyse açmazsam Hatice değilim! Hiç kimseye acımayacağım, süründüreceğim hiç boşuna kimse de demesin mahkemeye boş işlerle meşgul etmeyin diye. Konu ailemse yakarım dünyayı. Kolaydı ana avrat küfür etmek. Hadi herkes kendi kapısının önünü süpürsün namus bekçileri" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
HaticeOnurAkayMedya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.