Öne Çıkanlar Londra Kıbrıs Gümüşlük Ezo Sarıcı Melis Birkan Amersham Arms Fazıl Say 3. Etnospor Kültür Festivali BozcaDer londra SÖYLEME londra terzi Homeless evsizleri Trabzonda yaşanan olaylar Xiaomi ilk elektrikli otomobil Xiaomi SU7 Workers Cafe Zeynep Bastıkın Lan şarkısı 2024 Oscar Ödüller Hakan Bilal Türkiye Sibel Tüzün liverpool

Saçlarının uzunluğu 1 metreyi aştı, Elif Avcı hem sesiyle hem de saçıyla

Türk halk müziği konseptinde müzik severlerin beğenisine sunduğu "Şark" isimli çalışmasıyla dikkatleri çeken Elif Avcı, hem kulağa hem de gözlere hitap ediyor.  

- Bu haber 602 kez okundu.

Saçlarının uzunluğu 1 metreyi aştı, Elif Avcı hem sesiyle hem de saçıyla

Elif Avcı hem sesiyle hem de saçıyla. Türk halk müziği konseptinde müzik severlerin beğenisine sunduğu "Şark" isimli çalışmasıyla dikkatleri çeken Elif Avcı, hem kulağa hem de gözlere hitap ediyor.  Saçlarının uzunluğu 1 metreyi aştı.İ.t.ü ses eğitimi bölümü mezunu olan  Elif Avcı ,1 metreyi aşkın doğal saçlarıyla da reklam dünyasının da gözde ismi oldu. 
Gündelik yaşamda saçlarını ördüğünü ve hiç kuaföre gitmediğini belirten güzel şarkıcı, "Sanat camiasında kaynak yaptırma oranı hayli yüksek; ancak benim orijinal. Bir metreyi geçti doğrusu. Bakımı için özel formülü de paylaşırım ilerde. Saç sefadan tırnak cefadan uzar derlermiş.Benimki sefadan böyle" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.