Öne Çıkanlar Yeşilçamın Nurşani Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı Çeşme Beşiktaş Dave McCary Oksimoron Oyunu Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Türk yönetmen Ferzan Özpetek Cenk Eren Halloween kostumu Osmanlı IKBY Londradaki Tate Britain Turner Ödülü ingiltere Turner Ödülü Londra Turkiye Elnar Xelilov ingiltere Fenerbahçe

Şeyde Aydın 25 Aralık Hayvan Hakları Miting'de Gönüllü Olarak Çalışacak

Oyuncu, sosyal medya fenomeni Şeyda Aydın, farklı alanlarda birçok sosyal sorumluluk projelerinde aktif rollerle de yer aldı.

- Bu haber 250 kez okundu.

Şeyde Aydın 25 Aralık Hayvan Hakları Miting'de Gönüllü Olarak Çalışacak

Son dönemde adından yayımladığı şarkı ile müzikte de ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne seren Aydın, her bireyin yaşadığımız dünyada doğayla ve hayvanlarla uyumlu bir şekilde, şiddetten uzak yaşamasını gerektiğini söylüyor.

2022 biterken yılın son büyük mitingi bu sefer Hayvan Hakları için 25 Aralık'ta Yenikapı'da binlerce hayvanseverin katılımı ile gerçekleşiyor. Paw Guards Derneğinin düzenlediği 'Büyük Hayvan Hakları' mitinginde Şeyda Aydın'da gönüllü olarak katılarak destek olacak.

Şeyda Aydın, Paw Guards derneği ekibi ile daha öncede Konya'da hayvan barınağını ziyarete edip, gerekli olan tüm bağışların toplanmasını sağlanması konusunda öncü oldu. Evinde kedisi ve köpeğiyle yaşayan Aydın, yıl içinde derneklere bağış yaparak katkı sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.