Öne Çıkanlar Eatique Cafe Mixedartperformersism Yaz Günü Southampton FCnin Londralı Ayhan Can UCCN Lizbon Malatya Kerem Bürsin Hakan Tuna Üzeyir Engin Engin Gayrimenkul emlak firmalarından ingiltere gurme londra gurme SEBZE ingiltere SEBZE londra Birleşik Krallıkta en çok arananlar Bahattin Gemici

Solist China Forbes’a, konuk sanatçı olarak Storm Large da eşlik edecek

Thomas Lauderdale, bu yıl sizleri yeni yılda 2 muhteşem Pink Martini konseri ile bu kez evine davet ediyor!

- Bu haber 431 kez okundu.

Solist China Forbes’a, konuk sanatçı olarak Storm Large da eşlik edecek

PINK MARTİNİ YENİ YILDA SİZLERİ EVİNE DAVET EDİYOR. Thomas Lauderdale, bu yıl sizleri yeni yılda 2 muhteşem Pink Martini konseri ile bu kez evine davet ediyor! Üstelik Pink Martini’nin yeni ve eski klasiklerini içeren, neşeli ve samimi ev konserlerinde Edna Vazquez, Jimmie Herrod, Ari Shapiro, Sofia von Trapp ve Cantor Ida Rae Cahana konuk olarak yer alacak.Solist China Forbes’a, konuk sanatçı olarak Storm Large da eşlik edecek.Pink Martini ilk kez gerçekleştirecekleri streaming konserlerini hayata geçirmenin heyecanını yaşıyor. Portland Oregon’da kaydedilen ilk konserlerini 17 Aralık’ta “Home for Holidays” konseptiyle yayınlayan grup, 31 Aralık’ta “Good Riddance 2020” konseri ile dinleyici ile buluşacak. 

Gösteriler önceden kaydedilmiş olsa da, grup üyeleri konserin yayını sırasında sohbet ve yorum için canlı olarak izleyici karşısında olacak.

31 Aralık Perşembe günü “OurConcerts.Live/pinkmartini”de ayrı ayrı ve iki konserlik paket olarak satışa sunulmuş olan ev konserlerinde Pink Martini’nin yeni ve eski klasiklerini içeren repertuvarına Jimmie Herrod, Ari Shapiro, Sofia von Trapp ve Cantor Ida Rae Cahana da eşlik edecek.

Good Riddance 2020 - 31 Aralık 2020 

Biletler için: https://ourconcerts.live/pinkmartini

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.