Öne Çıkanlar Ayhan Işık Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Azra Akın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau

TAÇLI GÜZELLER LİON FRANCESCO AFROZY PARFÜM TANITIMINDA

1.Altın Zafer Ödül töreninde parfüm tanıtımı yapan Ukrayna Best Modeli Yanita Schmidt ve Afrika Best Modeli Leena Shindondola tanıtımdan sonra kendilerine hediye edilen parfümlerden tercihiniz hangisi olurdu sorusuna ‘hepsi çok güzel. Hepsini severek kullanırım yanıtını verdiler.

- Bu haber 327 kez okundu.

TAÇLI GÜZELLER LİON FRANCESCO AFROZY PARFÜM TANITIMINDA

Geçtiğimiz günlerde Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde Tuğçe Sarıkaya Dağıstan tarafından  pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen 1.Altın Zafer Ödül töreninde parfüm tanıtımı yapan Ukrayna Best Modeli Yanita Schmidt ve Afrika Best Modeli Leena Shindondola tanıtımdan sonra kendilerine hediye edilen parfümlerden tercihiniz hangisi olurdu sorusuna ‘hepsi çok güzel. Hepsini severek kullanırım yanıtını verdiler.

 1.Altın Zafer Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Özgün kokusu ödülüne  Lion Francesco Afrozy parfüm layık görüldü. İş, sanat ve sosyeteden birçok ünlü ismin pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde katıldıkları törende Özge Ulusoy ve Tolga Güleç ‘in sunumuyla  Lion Francesco Afrozy Parfüm Yılın  En İyi Özgün kokusu  ödülünü aldı.2.kez en iyi parfüm ödülünü alan markanın sahibi Mahmut Sinanlı: Parfüm insanın kişiliğidir. Kullanan kişinin karakterini yansıtır. Sıra  dışı kokularımızla gittiğiniz yerde kokunuzdan söz ettirin’ dedi.

Ünlülerin  tercihi Lion  Francesco Afrozy  parfüm

Son dönemde sanat, iş ve cemiyet hayatının birçok ünlü ismi tarafından en çok tercih edilen parfümlerin başında ilk sırada geliyor..Kısa sürede trend parfüm olma yolunda hızla ilerleyen Lion Francesco Afrozy kendine özgü, sıra dışı kokusu ile yurt dışında da hızla büyüyor.Markanın sahibi Mahmut Sinanlı, dünya markası olma yolunda hızla ilerlediklerini ve tüm çalışmalarını pandemi döneminde de hız kesmeden devam ettirdiklerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.