Öne Çıkanlar MüzikOnAir Kate Winslet Titanic Paige Spiranac Freedom şarkısı ingiltere cemevi İngiltere pcr Fashiontv güzeli Athena ve Korhan Futacı SEVİM ELBUZ pop müziğinin Onur Saylak AJDA PEKKAN Leman Sam Erdal Beșikcioğlu Türkiye Cumhuriyeti Ivana Sert gelinlikte Gamze Özçelik neden kapandı Aber Alnahas Ödül Töreni Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven

Göztepe FC London, Southampton FC'nin sahibi Rasmus Ankersen ve Henrik Kraft ile buluştu

Göztepe FC London, Türkiye'nin güzide kulubü Göztepe'nin yeni ortakları Sport Republic şirketi yatırımcıları ve aynı zamanda Southampton FC'nin sahipleri olan Rasmus Ankersen ve Henrik Kraft ile Izmir'de buluştu.

- Bu haber 789 kez okundu.

Göztepe FC London, Southampton FC'nin sahibi Rasmus Ankersen ve Henrik Kraft ile buluştu

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Göztepe FC London, Türkiye'nin güzide kulubü Göztepe'nin yeni ortakları Sport Republic şirketi yatırımcıları ve aynı zamanda Southampton FC'nin sahipleri olan Rasmus Ankersen ve Henrik Kraft ile Izmir'de buluştu. Göztepe nin efsanevi baskani Mehmet Sepil'in locasInda maçı izleyen Göztepe Londra kurucularından Bora Örsel , Goztepe, Goztepe Londra ve Southampton FC ile ilgili ileriye dönük yeni projeler hakkında konuştu. Kuruldugu günden bu yana düzenli olarak büyüyen ve bünyesindeki gençleri profesyonel futbola hazırlayan ve sunan Göztepe Londra artık Ingiltere Premier Lig kluplerinden Southampton ile beraber yeni ve çok daha heyecan verici projer ile karşımıza çıkmaya devam edecekler.

Goztepe FC London Kayıtlar başladı


Türkiye’nin en köklü futbol kulüplerinden olan Göztepe, İngiltere’de “Göztepe FC London Football Academy” adıyla çalışmalarını sürdürüyor. Goztepe FC London ile iletişim kurmak, kayıt icin ve daha fazla bilgi almak icin sosyal medya hesaplarını ve aşağıdaki e-mail adresini kullanabilirsiniz.


Instagram: @goztepefclondon
Facebook: goztepefclondonfootballacademy
Email :[email protected]

Göztepe Spor Kulübü

İzmir merkezli 1. Lig'de mücadele eden Türk spor kulübü. 14 Haziran 1925 tarihinde, vapur iskelesi yanındaki Mez Gazinosu’nda toplanan Göztepe semtinin ileri gelenleri (kıdemli futbolcular) ve gençler Göztepe futbol takımını kurarlar. Yapılan ilk kongrede Göztepe Fahri Başkanlığına o dönemin Valisi Kazım Dirik seçilir. İdari heyette ise şu isimler yer alır; Başkan Fehmi Simsaroğlu, İkinci Başkan Turan Dirik, Mühendis Aziz Bey, Mustafa Bey, Murtaza Bey, Öğretmen Şerif Bey, Alaattin Bey ve Adil Burgaz. Genel Kaptanlığa ise Ahmet Özgirgin getirilir.1937-1939 arası, dönemin İzmir Valisi Fazlı Güleç'in girişimleriyle İzmirspor ve Egespor'la birleşmiş ve Doğanspor adıyla mücadele etmiştir. Kısa zaman sonra tekrar eski ismini alan kulüp, Türkiye'ye Avrupa'daki ilk sportif başarıları getiren spor kulübü olmuştur. En büyük başarısını 1950'de Türkiye şampiyonu olarak yaşamıştır. 14 yıl aradan sonra 2017 yılında tekrar Türkiye Süper Lig'e çıkmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.