Öne Çıkanlar Malatya GençFest Disney Londrada Anadolu Simge Gülşen Kadına şiddet İsyan Bayrağı Hadisenin ablası fidan bağışı Zeynep Bastık Londra Konseri Zeynep Bastık Hakan Muhafız Dizisi Londra Fenerbahçe Taraftar Derneği ingiltere Fenerbahçe Fenerbahçe Londra Fenerbahçe St. Marys Islingtonda KRV Seçim Hakkı Girişimi Workers Cafe

 Demet Öger, Matt’i tanıdığımdan beri, Matt bu belgesel üzerinde çalışıyordu.

 Belgesel, Kübalı müzisyen Fellove’nin Küba’da verdiği mücadeleyi, Meksika’da sürgündeki başarısını ve müziğe olan büyük sevgisini anlatıyor.

- Bu haber 59 kez okundu.

 Demet Öger, Matt’i tanıdığımdan beri, Matt bu belgesel üzerinde çalışıyordu.

Demet Öger’in produktorlugunu yaptigi, Matt Dillon’in ikinci kez yönetmen koltuguna oturdugu ve sunumunu yaptığı, “The Great Fellove” katıldığı festivallerde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Belgesel, Kübalı müzisyen Fellove’nin Küba’da verdiği mücadeleyi, Meksika’da sürgündeki başarısını ve müziğe olan büyük sevgisini anlatıyor. Çekimleri 20 yıl süren belgesel, tarihteki en uzun dönemde çekilen filmlerden biri olma özelliğine sahip. Dillon, “Bu belgesel gerçek bir dostluk hikâyesi” diyor. Ve bu belgesel benim ve tüm ekinin Küba ve Küba müziği sevgisi sayesinde gerçekleşti. Felin hareketinin bir parçası olan, Meksika’da sürgündeki müzisyenlerin birbirlerine nasıl destek olduğunu anlatıyor.

 Demet Öger, “Matt’i tanıdığımdan beri, Matt bu belgesel üzerinde çalışıyordu. Benimde Küba müziğine olan büyük ilgimden dolayı, belgesel çalışmalarını tüm detaylarıyla benimle paylaşıyordu. Belgeselin konusu ve samimiyeti beni çok etkilediğinden dört yıl önce Prodüktörlüğünü üstlendim ve pandemi döneminde belgeseli bitirdik.”

 “İlk olarak Barselona SAN Sebastian Film festivalinde özel gösterime girdik ve belgesel büyük ilgi gördü. İki hafta önce Talluride film festivalindeydik.”

 Seneye şartlar uygun olursa, Jaz severler için Kapadokya’da özel bir gösterim gecesi düzenleyebilirim

Anahtar Kelimeler:
Demet ÖgerMatt Dillon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.