Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda Bodrumda Ortakent

Kod adı KARABAĞ filmi 2022 yazında sete çıkacak

KARABAĞ ZAFERİ FİLM OLUYOR. Sektöre damga vuran yapımcı Müşvik Guluzade’nin yeni projesinin detayları ortaya çıktı. 

- Bu haber 358 kez okundu.

Kod adı KARABAĞ filmi 2022 yazında sete çıkacak

Gerek büyük bir yatırımla kurduğu Türkiye’nin ilk virtual production stüdyosu, gerek arka arkaya çektiği iddialı dizi ve filmlerle sektöre güçlü bir giriş yapan MGX Fim’in kurucusu Müşvik Guluzade son olarak senaryosunu Ozan Akbaba’nın yazdığı Türkiye’nin ilk aksiyon filmi Anka’yı tamamlamıştı.  Ozan Akbaba’nın aynı zamanda başrolünü oynadığı Türkiye’nin en yüksek bütçeli filmlerinden Anka’nın çekimleri bittikten sonra Müşvik Guluzade ve Ozan Akbaba birlikte Azerbaycan'a gitti. Yapımcı ve ünlü oyuncunun kardeş ülkeye ziyareti piyasada merak konusu oldu. Çok geçmeden ziyaretin nedeni belli oldu. İşte açıklıyoruz. Müşvik Guluzade yine çok büyük bir prodüksiyon için kolları sıvadı. Başrolünde Ozan Akbaba’nın yer alacağı Karabağ zaferini anlatacak olan sinema filmlerinin hazırlıkları için başta Kültür Başkenti Şuşa olmak üzere pek çok ili gezen Guluzade ve Akbaba merakla beklenen sinema filmi Anka’nın 2022’nin ilk aylarında vizyonda olacağını, kod adı “KARABAĞ” olan filmin ise 2022 yazında sete çıkacağının müjdesini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.