Öne Çıkanlar Ayhan Işık Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Azra Akın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau

Nazar adlı çalışmasıyla müzik kariyerinde üçüncü adımı atan Gülgökçe Korkmaz geri dönüşlerden mutlu.

Oyunculuk ve modellik kariyerinin ardından müzik dünyasında yoluna emin adımlarla devam eden Gülgökçe Korkmaz yeni çalışması “Nazar”la iddiasını sürdürüyor.

- Bu haber 63 kez okundu.

Nazar adlı çalışmasıyla müzik kariyerinde üçüncü adımı atan Gülgökçe Korkmaz geri dönüşlerden mutlu.

Dizi, sinema ve gösteri çalışmalarından sonra 4 yıl önce müzik dünyasına “Var yada yok” adlı çalışmasıyla merhaba diyen Gülgökçe Korkmaz, 90’ların çok sevilen pop hitlerinin dokusunu günümüz soundlarıyla birleştirdiği “Nazar” adlı çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.Pandemi nedeniyle çalışmalarına verdiği arada şan dersleri ve repertuar çalışmalarıyla kendisini geliştiren güzel şarkıcı “Nazar” şarkısına çektiği klibin stylingini de kendisi üstlendi.


 Gülgökçe Korkmaz ara verdiği sahne çalışmalarına geri dönerek “Nazar”ın verdiği heyecanı canlı performanslarına taşımak istiyor. 

Anahtar Kelimeler:
NazarGülgökçe Korkmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.