Öne Çıkanlar İmparator Jazz Festivali Adele Alp kıyafetleri Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Ney ve Bendir Microsofta siber güvenlik Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu Mehmet Osman bbc haluk Mehmet Osman bbc İngilterede Çetin İkmen

Ekin söylediği Damat şarkısı ile Londra'dan ödülle döndü

EKİN'İN DAMAT ŞARKISI LONDRA'DA 5.İNCİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

- Bu haber 97 kez okundu.

Ekin söylediği Damat şarkısı ile Londra'dan ödülle döndü

Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da dillerden düşmeyen Türk Halk Müziği sanatçısı Ekin'in söylediği Damat şarkısı yurt dışında 5.inci ödülünü aldı. Sanatçıya özel gecede Londra South Bank Üniversitesi ile Londra Belediye Başkanı Counciller  Sunil Chopra ödül verdi. Ödül töreninde konuşan Ekin,yabancı düşmanlığına karşı birlikte mücadele etmemiz gerektiğini dile getirerek,''Suriye'deki mültecilere sadece Türkiye'nin değil tüm ülkelerin yardımcı olması gerekir''dedi  ve  ''ödülü onlar için aldığını''söyledi. Ekin, daha önce de Hollywood'dan, Hollanda Kralı'dan, Avrupa Biriliği Başkanından, Saray Bosna'dan Damat şarkısından dolayı ödüller almıştı. (Tahir YAMAN)

 

 

Sanatçıya özel gecede Londra South Bank Üniversitesi ile Belediye Başkanı Counciller Sunil Chopra ödül verdi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.