Öne Çıkanlar Türkçe sanat ödülü ingiltere Sophia Loren bilinçlendirme farkındalık birleşik krallık Türk Toplumu designedbysemagunay İstanbul Altın Zirve Zeynep Mansur Ricchezza Bridal amdaki Kemancı Yıldız Tilbe Yıkılmam Büyük Anafarta Köyü Süleymaniye Sünnet Alp kıyafetleri Düzce Etnospor Kültür Festivali Türkiye Off-Road Şampiyonası

İngiltere'den Türkiye'ye hem diş tedavisi yaptır hem de tatilinin keyfini yaşa

İngiltere'de yaşayan Erdinç İncetürk, ne İngiltere'de bir diş hekimine gidebilme şansım oldu ne de Türkiye'ye seyahat edebildim diyerek deneyimlerini paylaştı

- Bu haber 99 kez okundu.

İngiltere'den Türkiye'ye hem diş tedavisi yaptır hem de tatilinin keyfini yaşa

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE-Birleşik Krallık ülkelerinden İngiltere'de yaşayan Erdinç İncetürk, İngiltere'den Türkiye'ye diş tedavisi tecrübesini AVA için kaleme aldı. Ağız ve diş sağlığınızı efsanelere kurban etmeyin! Günümüzde artık ağız ve diş sağlığına yönelik bilinçlenme ve ilgi giderek artıyor. Bu duruma paralel olarak ağız ve diş sağlığı konusunda bireylerin sorun ve şikayetlerini çözüme kavuşturacak teorik ve teknolojik gelişmelerde de büyük bir gelişme kaydedilmekte.Ancak özellikle iletişim araçlarının yaygınlaşmasıyla…

"Levent Özaltunoğlu'nun tedavisiyle yaşadığım olumlu deneyimi paylaşmak istiyorum"

İngiltere'li Erdinç İncetürk: "Seyahat etmek için İngiltere'den Türkiye'ye giden ve ağız sağlığı sorunları yaşayanlar için bir tavsiye yazısıyla karşınızdayım. Kendi deneyimimden yola çıkarak, Levent Özaltunoğlu'nun İzmir Dent Menderes Kliniği'nde tedavi ile yaşadığım olumlu deneyimi paylaşmak istiyorum. Umarım siz de bu güzel deneyimi yaşarsınız. Birkaç yıl önce İngiltere'de dişlerimde hafif bir sallanma hissetmeye başlamıştım. Şeker hastalığından dolayı diş kaybı yaşayabileceğimi ve diş etlerimin gerilediğini fark ettim."

İncetürk : " Ne İngiltere'de bir diş hekimine gidebilme şansım oldu ne de Türkiye'ye seyahat edebildim"

İncetürk: "Pandemi nedeniyle ne İngiltere'de bir diş hekimine gidebilme şansım oldu, ne de Türkiye'ye seyahat edebildim. Üç yılın sonunda, ön dişlerim tamamen düşmek üzereydi. İngiltere'de birçok diş hekimine başvurmama rağmen, kasabamda bile randevu almak imkansızdı. Tam bu sırada tekrar Türkiye'de Dent Menderes müdürü Levent Özaltunoğlu aklıma geldi. WhatsApp üzerinden yaptığımız 3 dakikalık video görüşme sayesinde hemen bir teşhis koydu. Kış aylarında uçak biletlerinin uygun fiyatlı olmasıyla Ocak ayında 5 günlük izin alarak İzmir Menderes'e uçtum.


"Levent Bey'in güleryüzlü ekibiyle Dent Menderes'te karşılandım"

İncetürk: "Önceden yapılan diş çekimlerimle İngiltere'ye geri döndüm ve ikinci uçuşumu bir iki hafta erteledim. Normalde Şubat başında olması gerekiyordu, ancak Levent Bey, sevgili eşiyle birlikte deprem bölgesine gönüllü olarak gitmişti. Yine sıcak bir karşılama ile hemen ölçü alındı ve ön dört dişim yapıldı. Yanlardaki dişler de bağlandı. Yaklaşık 5 aydır kullandığım yeni dişlerde hiçbir sorun yaşamadığımı ve Dent Menderes'i ısrarla tavsiye ettiğimi bildirmek istiyorum."

Dent Menderes, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 10-15 dakika uzaklıkta

Erdinç İncetürk: "Özellikle İzmir'e uçacak olan gurbetçiler için Adnan Menderes Havalimanı'na 10-15 dakika uzaklıkta bulunan Dent Menderes'e uğrayıp küçük bir kontrol geçmelerini, en azından bir röntgen çektirerek arşivletmelerini şiddetle tavsiye ederim."

0090 533 120 98 76

[email protected]

www.dentmenderes.com.tr

9 Kasimpasa Mah. Sht. Fatih Yalçin Cad. Cakallar Sok. No:21/A Menderes - IZMiR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.