Öne Çıkanlar Adele Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Ney ve Bendir Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu Mehmet Osman bbc haluk İngilterede Çetin İkmen Wimbledon Tenis turnuvası Londra Wimbledon Tenis turnuvası Londra Wimbledon ozet Wimbledon Tenis Londra Wimbledon

Tarık Akan'a Sevgi ve Saygı Sergisi

Türvak Sinema-Tiyatro Müzesi, Eylül ayında yitirdiğimiz sinemanın usta oyuncusu Tarık Akan’ı “Sevgi” ve “Saygı” temalı bir sergi ile anıyor. Sergi 6 Aralık’tan itibaren ziyaretçilere açılıyor.

- Bu haber 162 kez okundu.

Tarık Akan'a Sevgi ve Saygı Sergisi

Tarık Akan’a “Sevgi” ve “Saygı” Sergisi. Türvak Sinema-Tiyatro Müzesi, Eylül ayında yitirdiğimiz sinemanın usta oyuncusu Tarık Akan’ı “Sevgi” ve “Saygı” temalı bir sergi ile anıyor. Sergi 6 Aralık’tan itibaren ziyaretçilere açılıyor. Konu hakkında Türvak’ın açıklaması şöyle;

SİNEMAMIZIN YEŞİL GÖZLÜ DEVİ TARIK AKAN’A “SAYGI” ve “SEVGİ” TEMALI SERGİ 06 ARALIK’TAN İTİBAREN AÇILIYOR!

Sinemamızın Yeşil Gözlü Devi Tarık Akan’a “Sevgi” ve “Saygı” Sergisinde, sanatçının 46 yıllık sinema hayatında rol aldığı bütün filmlerinin afişleri ve filmlerine ait birçok sahne fotoğrafı sergileniyor. Ayrıca, sanatçının daha önce hiç görülmemiş onlarca portresi, illistürasyonları, hakkında basında yer alan ve müzemizce arşivlenmiş sinema ve magazin dergilerine ait kapaklar, vefatının ardından yazılı basından derlenmiş makaleler ve köşe yazıları yine bu sergi kapsamında ziyaretçilere sunuluyor.

Sergi 06.Aralık’tan itibaren ziyaretçilere açıktır!

ZİYARET SAATLERİ:

Salı-Pazar: 10:00 – 18:00

Müzemiz Pazartesi günleri ziyarete kapalıdır!

Türvak (Türker İnanoğlu Vakfı) Sinema Tiyatro Müzesi

Yeniçarşı Caddesi No:24 

34433 Beyoğlu/İstanbul

Tel: 0212 245 80 92 

www.turvak.com

 

Nasuh Bektaş 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.