Öne Çıkanlar İmparator BozcaDer londra Jazz Festivali Adele Anavarza Sünnet Ertuğrul Gazi Türbesi Diriliş Ertuğrul Alp kıyafetleri Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Ney ve Bendir Microsofta siber güvenlik Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu

Dilan Rende Oğlum Bak Git şarkısıyla adını bu yıl sıkça duyuracak

Dilan Rende Oğlum Bak Git

- Bu haber 214 kez okundu.

Dilan Rende Oğlum Bak Git şarkısıyla adını bu yıl sıkça duyuracak

Sözleri, bestesi Dilan Rende'ye, düzenlemesi Ödül Erdoğan'a ait "Oğlum Bak Git" 3 ay süren stüdyo çalışmaları sonunda tamamlandı. Genç ve yetenekli sanatçı enerji dolu ilk çalışması için" Müzik hep hayatımın bir parçası oldu. Her dil ve her tarz da şarkı söylüyorum, önemli olan kalptir. kalpten gelen daima kalbe gittigine inanırım" dedi. Dj'lik dersleri alan, İngilizce- Almanca şarkılar yazan, fitness eğitmenliği yapan Dilan Rende, babasının gençlik yıllarında kurduğu grubun gün ışığına çıkarmak istediği şarkılarını Türkçe, İngilizce, Arapça olarak harmanlayarak önümüzdeki dönemlerde müzik severlerin beğenisine sunulanacak.Süleyman Yüksel'in yönetmenliğini yaptığı temposu yükske klibin  dans koreografisi Alper Karaot hazırladı. 16 saat süren çekimlerde 10 saat süren dans sahnelerinin çekiminde Dilan Rende'nin ve ekibin performansı göz doldurdu.

 

 

BİYOGRAFİ;

 

13 Nisan 1991 Mannheim da doğdu. Beş yaşında flüt eğitimi almaya başladı. İlkokul'u  iki yıl Almanya da 2 yıl da Ankara Büyük Kolej'de okud.  İlkokul 4. sınıfta gitar egitimi almaya başladı. İlkoul bittikten sonra Almany'ya dönen Dilan Rende  bale egitimi almaya başladı.

 

 

İlkokul'da müzik öğretmeninin kurduğu "Playback AG" adlı gruba katılarak müzik çalışmalarına devam eden Dilan Rende,12 yasinda ilk İngilizce olarak ilk şarkısını yazdı. 13 yaşında 'Emotions' adlı Love Ballad tarzinda yazdığı İngilizce şarkısını Playback AG" grubu ile ilk sahne tecrübesinde söyledi. Aynı yıl Mannheim Müzik okulunda şan ve gitar dersleri almaya başladı.

 

Almanya Popstars 'in Koreografi 'Detlef D! Soost''un okuluna 14 yaşında Hip Hop derslerine başladı. 16 Yasinda okulunu değiştirerk, 'Jugend Musiziert' (Türkce: Genclik Müzik Yapiyor) adli yarisma da söyediği "Zor Yıllar" şarkısı ile 3.ü olarak ilk ödülünü 2009 yılında aldı.

 

Dilan Rende, yeniden 'Jugend Musiziert' yarışmasına katılarak söylediği Whitney Houston'un 'I'm your Baby tonight' adlı şarkısı ile Baden-Württemberg Eyaletinin Pop Şarkı Dalında birinci oldu. Genç sanatçı halen Frankfurt'ta Goethe-Üniversites'inde Felsefe ve Sinoloji okuyor

 

 

 

Oğlum Bak Git

 

Kızlarla buluştuk bugün,

Dönüsümüz yok

Geceyi gündüz ettik ama,

Faydası da yok

Seni gördüm, sana kandım

Etrafında kız çok

Gözleri parliyor ama 

bunun ötesi yok

 

Beni begeniyormus (Aman, aman, aman)

Seviyormuş (Dile,Dile kolay)

Ne yapsam hersey olay

Oğlum bak git

 

 

Aşkımdan ah ne yandım

çok abarttın - sana mı kaldım?

tersim pis , sen ne sandın?

Oğlum Bak Git

 

 

(TEKRAR) (Verse)

Kızlarla buluştuk bugün,

Dönüsümüz yok

Geceyi gündüz ettik ama,

Faydası da yok

Seni gördüm, sana kandım

Etrafında kız cok

Gözleri parlıyor ama 

bunun ötesi yok

 

Beni beğeniyormuş (Aman, aman, aman)

Seviyormusş(Dile,Dile kolay)

Ne yapsam her şey olay

Oğlum bak git

 

 

Aşkımdan ah ne yandim

çok abarttın - sana mı kaldım?

tersim pis , sen ne sandın?

Oğlum Bak Git

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.