Öne Çıkanlar Adele Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu Mehmet Osman bbc haluk İngilterede Çetin İkmen Wimbledon Tenis turnuvası Londra Wimbledon Tenis turnuvası Londra Wimbledon ozet Wimbledon Tenis Londra Wimbledon Kıbrıs Türk Kültür Festivali

NÜKHET DURU'DAN MUHTEŞEM KONSER

Gülşah Saraçoğlu imzalı 2 kıyafet giyen Nükhet Duru, Karl Lagerfeld imzalı takılarıyla da göz doldurdu.

- Bu haber 84 kez okundu.

NÜKHET DURU'DAN MUHTEŞEM KONSER

Doyumsuz repertuvarını, akustik orkestrasıyla seslendiren Nükhet Duru, tam 3 saat sahnede kaldı ve salonu dolduranların yoğun alkışları nedeniyle konserini tamamlayamayıp, 3 kez bis yapmak zorunda kaldı.

Gülşah Saraçoğlu imzalı 2 kıyafet giyen Nükhet Duru, Karl Lagerfeld imzalı takılarıyla da göz doldurdu. 

 

Cemal Reşit Rey'i hıncahınç dolduran ve biletleri günler öncesinden tükenen konserinde izleyicilerine "Sanatın birleştirici bir yanı var. Evlerinizden çıkıp buralara geldiğiniz için şükran doluyum sizlere" diyen Nükhet Duru'yu Burcu Güneş ve İBB Kültür Daire Başkanı Abdurrahman Şen'de izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.