Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka

Tuzla Port, geçtiğimiz akşam açılışını Ayla Çelik, konseriyle yaptı.

İstanbullulara keyif dolu bir gece yaşatan Ayla Çelik, Bağdat şarkısı olmak üzere en güzel şarkılarını hayranlarıyla bir ağızdan seslendirdi.

- Bu haber 283 kez okundu.

Tuzla Port, geçtiğimiz akşam açılışını Ayla Çelik, konseriyle yaptı.

Anadolu Yakası’nın en prestijli projelerinden TRC İnşaat’ın hayata geçirdiği Tuzla Port, geçtiğimiz akşam açılışını Ayla Çelik, konseriyle yaptı. İstanbullulara keyif dolu bir gece yaşatan Ayla Çelik, Bağdat şarkısı olmak üzere en güzel şarkılarını hayranlarıyla bir ağızdan seslendirdi.

Uzan zaman sonra hayranlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan güzel sanatçı keyifli sahnesi ve bitmek bilmeyen enerjisiyle geceye damga vurdu. Tuzlalılar konser boyu Ayla Çelik’in şarkılarıyla dans edip eğlenerek stres attılar. Minik hayranıyla sahneden diyaloğa giren Çelik, çocuk şarkılarına bayıldığını söyleyerek tüm çocuklara Tospik şarkısını armağan etti.

Pandemi nedeniyle olağanüstü dönemlerden geçtiğimizi söyleyen Tuzla Port Yönetim Kurulu Başkanı Hümeyra Ökçün, bu projeyi gerçekleştirirken çok zorlandığını söyleyerek herkesin özellikle tüm Tuzla’nın bu projeye çok inandığını belirtti ve herkese sahneden teşekkür etti.

Böyle büyük bir projenin arka planında üç beş kişi olduklarını söyleyerek büyük bir başarıya imza attık diyen Ökçün, tüm ekip arkadaşlarını sahneye davet ederek konserin finalini Ayla Çelik’le birlikte yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.