Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Barok Müzikten Türk Müziğine Priyanka Chopra

Kamuran Akkor torunu Cengiz Orhonlu ile birlikte tiyatro ödülü aldı

Kamuran Akkor Yeni Tiyatro Dergisi 8.Emek ve Başarı Ödülleri jürisi tarafından Jüri Özel Ödülüne, torunu Cengiz Orhonlu ise Umut Vaad Eden Erkek Oyuncu ödülüne layık bulundular. 

- Bu haber 815 kez okundu.

Kamuran Akkor torunu Cengiz Orhonlu ile birlikte tiyatro ödülü aldı

Anneanne ve torun ödüllendi

Kamuran Akkor’un mutlu günüKamuran Akkor, Gayrettepe Kats Sahne’de “Kelebekler Özgürdür” adlı oyunda anne – oğul rolleriyle birlikte tiyatro sahnesine çıktığı torunu Cengiz Orhonlu ile oyundaki performanslarıyla tiyatro dalında ödüle layık görüldüler. Kamuran Akkor “Yeni Tiyatro Dergisi 8.Emek ve Başarı Ödülleri” jürisi tarafından “Jüri Özel Ödülü”ne, torunu Cengiz Orhonlu ise “Umut Vaad Eden Erkek Oyuncu” ödülüne layık bulundular. 


 


Sekiz yıldır aralıksız devam eden “Yeni Tiyatro Dergisi 8.Emek ve Başarı Ödülleri”nin bu yıl ki ödüle hak kazanan tiyatro emekçileri belli oldu. Zor pandemi koşullarına rağmen sezondaki tüm oyunları yakından takip eden Yeni Tiyatro Dergisi jürisi, günler süren çalışmalarını bitirerek kazananları açıkladı. En küçük alternatif yapımlardan büyük prodüksiyonlara kadar 200’ü aşkın oyun ve yüzlerce performans arasından en iyiler belirlendi. 
Aralarında Nevra Serezli, Selçuk Yöntem, Nuri Gökaşan, Bergüzar Korel Kaan Sekban gibi önemli isimlerin de yer aldığı tiyatro emekçileri çeşitli dallarda ödüle layık görüldüler. Ödüller arasında Kamuran Akkor “Yeni Tiyatro Dergisi 8.Emek ve Başarı Ödülleri” jürisi tarafından “Jüri Özel Ödülü”ne, torunu Cengiz Orhonlu ise “Umut Vaad Eden Erkek Oyuncu” ödülüne layık bulundular.
Gayrettepe Kats Sahne’de bu sezon birlikte sahneye çıkan anneanne torun “Kelebekler Özgürdür” adlı oyunda anne ve oğulu canlandırmışlardı. Sezon içinde büyük ilgi gören, yönetmenliğini Özdemir Çiftçioğlu’nun, süpervizörlüğünü Onur Şenay’ın yaptığı ve Kamuran Akkor, Cengiz Orhonlu, Özge İnce ve Ümit İlban’nın rol aldığı kapalı gişe sahnelenen oyunda anne evinden ayrılan Caner’in, komşusu maceraların kızı Defne ile mantığın sesi bir annenin hikayesi iki perdelik komedi izleyicilerden tam not almıştı.
 
Kamuran Akkor ve torunu Cengiz Orhonlu “Birlikte aynı oyunda oynamaktan ve tiyatroya verdiğimiz emeği ödülle taçlandırmaktan dolaylı büyük bir sevinç içindeyiz. Bu harika duygu kolay kolay kimseye nasip olmaz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.