Öne Çıkanlar Malatya GençFest Disney Londrada Anadolu Simge Gülşen Kadına şiddet İsyan Bayrağı Hadisenin ablası fidan bağışı Zeynep Bastık Londra Konseri Zeynep Bastık Hakan Muhafız Dizisi Londra Fenerbahçe Taraftar Derneği ingiltere Fenerbahçe Fenerbahçe Londra Fenerbahçe St. Marys Islingtonda KRV Seçim Hakkı Girişimi Workers Cafe

Hakan Muhafız Dizisinin Yeni Bölümleri Yayınlandı

Netflix'te yayınlanan ve ilk bölümden itibaren izlenme rekorları kıran Hakan Muhafız dizisinin 2. sezon yeni bölümleri yayınlandı

- Bu haber 148 kez okundu.

Hakan Muhafız Dizisinin Yeni Bölümleri Yayınlandı

Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Okan Yalabık gibi başarılı isimlerin bulunduğu Hakan Muhafız için beklenen gün geldi. İlk bölümüyle herkesin dikkatini çeken ve izlenme rekorları kıran Netflix'in ilk Türk dizisi olan Hakan Muhafız'ın yeni sezon bölümleri yayınlandı.  HAKAN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK  Dizide izleyiciler mütevazı bir hayatı olan Hakan'ın hem İstanbul'un hem de kendi kaderini sonsuza dek değiştirecek, bugün olması gereken kahraman olma yolundaki macerasına tanıklık edecek. Dizinin kadrosunda ayrıca Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu yer alıyor.

YENİ SEZON BÖLÜMLERİ YAYINLANDI

Hakan Muhafız'ın yapımcılığını, Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor. Hakan Muhafız'ın 1. sezonunda olduğu gibi 2. sezonunu da Netflix de yayınlanan 8 bölümünü internet sitesinden izlenecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.