Öne Çıkanlar Wimbledon Ozan Bayraşa Schiller ve Simge Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Venedik Film Prens Philip Mountbatten Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Simay Rasimoğlu Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret

Maria Sharapova evinin kapılarını açtı

Ünlü tenisçi Los Angeles'taki lüks evinin kapılarını açtı. Daha önce evinden karelerini sosyal medyadan da yayınlayan Sharapova'nın malikanesinde birçok alan özel olarak tasarlandı.

- Bu haber 336 kez okundu.

Maria Sharapova evinin kapılarını açtı

Maria Sharapova’nın Los Angeles’taki evinin her köşesi, tenis yıldızının stilini, ruhunu ve odaklılığını yansıtıyor.

Arka bahçedeki havuzu ceviz ağacından bir platform çevreliyor. Sandalye masa ve döşemeli dinlenme koltukları başta olmak üzere birçok alan özel olarak tasarlandı.

Ana banyoda, siyah çakıl taşları üzerine yerleştirilmiş Boffi küvet, Boffi armatürler, Jean Touret üç ayaklı tabure ve Lawrence of La Brea halı bulunuyor.

33 yaşındaki ünlü yıldızın oturma odasında, vintage İtalyan koltukları bulunuyor. 

Divanların üzerindeki kırlentler Pat McGann; Courtney Applebaum tasarımı sehpa ve ağartılmış jüt halı da ünlü yıldızın zevkine göre dekore edildi.

Anahtar Kelimeler:
Maria Sharapova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.