Öne Çıkanlar İmparator Jazz Festivali Adele Alp kıyafetleri Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Ney ve Bendir Microsofta siber güvenlik Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu Mehmet Osman bbc haluk Mehmet Osman bbc İngilterede Çetin İkmen

Beren Saat sessizliğini bozdu

Instagram'da paylaştığı kuğu ve sırtındaki iki yavrunun fotoğrafını CHP-MHP-HDP koalisyonuna gönderme sananlar Beren Saat'e tepki yağdırdı.

- Bu haber 84 kez okundu.

Beren Saat sessizliğini bozdu

Instagram'da paylaştığı kuğu ve sırtındaki iki yavrunun fotoğrafını CHP-MHP-HDP koalisyonuna gönderme sananlar Beren Saat'e tepki yağdırdı. Saat ise, tepkilere paylaştığı yeni fotoğrafla şöyle yanıt verdi. Bu resmiyle 'koalisyon' demek istemişim, bir sürü haber olmuş. İnsanlar aklını kaybetti gerçekten.

Bakın bakalım ördek ve sincapla ne demek istedim. Seçim öfkesi için bir sağduyu mesajı yazdım, parti propagandası zannettiler altında kavga çıktı, bir kavga mecrası da ben yaratmış olduğum için kötü hissedip kaldırdım ve bunu böylece de yazdım, huzur ve barış dolu bir Sabah dileyerek. Yazdıklarım yanlış yöne çekiliyor. Hadi onu anlarım bir yere kadar ama Kuğu'dan anlam çıkarıp yine didişmek şaka herhalde. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.