Öne Çıkanlar Adele Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Ney ve Bendir Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu Mehmet Osman bbc haluk İngilterede Çetin İkmen Wimbledon Tenis turnuvası Londra Wimbledon Tenis turnuvası Londra Wimbledon ozet Wimbledon Tenis Londra Wimbledon

Demet Akalın ve Hande Yener mahkemelik mi oldu

Demet Akalın ve Hande Yener kavgası

- Bu haber 73 kez okundu.

Demet Akalın ve Hande Yener mahkemelik mi oldu

Demet Akalın ile ezeli rakibi Hande Yener'in arasındaki "Bu yaz Bodrum'un kraliçesi benim" tartışması iyice kızıştı. İki ünlü popçu arasında son olarak afiş krizi yaşanmış ve Demet Akalın'ın twitter'da Hande Yener'in hakıkında hazırlanan "Bir bilet alana, bir bilet bedava" caps'ini gerçek sanmış ve Hande Yener'in kendisiyle dalşga geçmesine neden olmuştu. Bir AVM'nin cafesinde kızı Hira ve eşi Okan Kurt'la oturan Demet Akalın,  UÇANKUŞ TV'nin kamerasına konuştu. Son olarak aldıkları 800 bin TL'lik araç sorulduğunda "Başta umutsuzluğa kapıldık, itiraf edeyim ama sonuç mutlu son oldu. Yarışma uzadı.  Paraya para demiyoruz" diyen Akalın, karşılıklı mekanlarda sahne aldığı Hande Yener'in sahne aldığı mekana boş yazan Bodrum'daki gazetecileri mahkemeye verme kararı sorulduğunda "Buna diyecek bir şeyim yok.  Ben 6 - 7 yıldır aynı mekanda sahne alıyorum. Ben oraya 2 bin 500 kişi soktuğum için üzüldüm bile... Çünkü 3 bin, 3 bin 500 kişi sığabiliyor. Beni her yıl kıştan kapatıyorlar. Bu yüzden başka yerde sahne alamıyorum. Gerçekten sahneler çok güzel geçiyor. Orada stant yok arkadaşlar! Herkes ayakta... Ben bu polemiklerde değilim, o maçlarda işim yok.  Benim de yan yana beach'lerde sahne alıyormuşuz, bilmiyordum, afişlerimi karalamışlar. Kamera kayıtları var. Ben de onlardan şikayetçi acağım. Bunlar komik şeyler" diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.