Öne Çıkanlar Fly BuHerfly ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Gökçe Magazin dünyasında İngiltere Türk Toplumu AYDİLGE Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ MASTERCHEF

Genç oyuncu İlayda Akdoğan'a corona virüs engeli

Star TV ekranlarında yayınlanan Dolunay, Ottoman Rising, Mustang ve Masallardan Geriye Kalan gibi projelerde rol alan genç oyuncu İlayda Akdoğan gittiği İran'da corona virüs nedeniyle mahsur kaldı.

- Bu haber 545 kez okundu.

Genç oyuncu İlayda Akdoğan'a corona virüs engeli

Genç oyuncu İlayda Akdoğan İranlı basketbolcu sevgilisi Roham Kabir'i görmeye Tahran'a gitti.  21 yaşındaki oyuncu, İran’daki basketbolcu salgınından sonra uçuşlar iptal edilince ülkede mahsur kaldı.

Akdoğan, uçaktan indikten kısa bir süre sonra ülkede Corona virüs vakaları ortaya çıktı. Peşinden ölüm haberleri de gelince, ünlü oyuncu paniğe kapıldı. Akdoğan, hemen uçağa binip Türkiye'ye gelmeye çalıştı ancak karşılıklı uçak seferleri iptal edilince dönemedi.

Akdoğan, İranlı sevgilisinin evinden paylaştığı karelerden birine "Karantinadayız" notunu düştü.

Akdoğan, bir hayranının "Kalkıp ülkene gitsene. Deli misin ya. Her gün daha kötü olacak" şeklindeki mesajını ise "Ben de günlerdir keyfimden buradayım zaten. Sabır sabır yaa sabır" sözleriyle yanıtladı.

Anahtar Kelimeler:
İlayda Akdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.