Öne Çıkanlar İmparator Jazz Festivali Adele Alp kıyafetleri Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Ney ve Bendir Microsofta siber güvenlik Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu Mehmet Osman bbc haluk Mehmet Osman bbc İngilterede Çetin İkmen

Hakan Tuna'dan Yeni Single SEVDİĞİM çıktı

Hakan’ın 4 şarkılık yeni bir EP’si Eylül ayında yayınlanacak, yıl sonunda ise yepyeni bir albüm gelecek.

- Bu haber 84 kez okundu.

Hakan Tuna'dan Yeni Single SEVDİĞİM çıktı

Hakan Tuna Yeni Single SEVDİĞİM 13 Mart 2017’de çıktı. Hakan Tuna doğma büyüme Londralı bir müzisyen. İlk albümü 2004 yılında Türkiye’de piyasaya çıkZ ve o zaman için Türkiye’de uzun yıllardır plak olarak yayınlanan ilk albüm olarak dikkat çek[ ve müzik eleş[rmenlerinden harika yorumlar aldı. Hakan’ın 4 şarkılık yeni bir EP’si Eylül ayında yayınlanacak, yıl sonunda ise yepyeni bir albüm gelecek.

Bu yeni teklisinde Hakan bir Özer Şenay klasiğini yorumluyor. Özer Şenay, Erkin Koray taraKndan yorumlanan Arapsaçı ve aralarında Suavi, Zeki Müren, İbrahim Tatlıses ve daha pek çok ünlü isim taraKndan yorumlanan İki Gözüm İki Çeşme gibi önemli eserlere imza atmış bir isim. Böyle büyük bir sanatçının bir eserini yorumlamak büyük bir gurur!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.