Öne Çıkanlar İmparator Jazz Festivali Adele Alp kıyafetleri Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Ney ve Bendir Microsofta siber güvenlik Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu Mehmet Osman bbc haluk Mehmet Osman bbc İngilterede Çetin İkmen

JOY MISS'TEN NEFES KESEN DEFİLE

Sanat ve iş camiasının vazgeçilmez markaları arasına giren Joy Mıss

- Bu haber 34 kez okundu.

JOY MISS'TEN NEFES KESEN DEFİLE

Sanat ve iş camiasının vazgeçilmez markaları arasına giren Joy Mıss geçtiğimiz günlerde   Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği 16 Evos Angels Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni’nde Türkiye’nin en ünlü mankenleriye Timeless Romance  defilesi gerçekleştirdi. Gecenin sunuculuğunu Best Model Mankenler Kraliçesi- oyuncu Tuğçe Sarıkaya ve Metin Yıldız üstlendi. Ünlü koreograf Asil Çağıl’ın yaptığı  defilede Günay Musayeva, Sema Şimşek, Ebru Ürün, Bilge Kara, Zeliha Çal,  Sanem Balcı, Yağmur Ayaz, Tuğçe Aral, Açelya Kartal, Gözde Coşkun, Seviye İkbal Tulgar, Olga Fabi, Parıl Erdem, Mariam  Mahmoudi, Marina Federenko gibi tanınmış modeller podyuma çıktı. JOY MISS ‘’ Timeless Romance     temalı defile izleyenlerce ayakta alkışlandı., Bu yıl yurt içi  ve dışında da bir çok etkinlik ve defileler  yapacak  olan JOY MISS ‘2016 – 2017   yurt içi ve dışı tanıtım ve defilelere ağırlık vereceğimiz bir dönem olacak’ dedi. Defilenin finalinde podyuma çıkan Günay Musayeva düzgün fiziği  ve ölçülü dekoltesiyle beğeni topladı..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.