Öne Çıkanlar İmparator Jazz Festivali Adele Alp kıyafetleri Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Ney ve Bendir Microsofta siber güvenlik Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu Mehmet Osman bbc haluk Mehmet Osman bbc İngilterede Çetin İkmen

Müjde Ar kendi adına açılan sahte hesaplar ile mücadele ediyor

Müjde Ar'ın sahte hesaplar ile başı dertte

- Bu haber 50 kez okundu.

Müjde Ar kendi adına açılan sahte hesaplar ile mücadele ediyor

Türk Sinemasının sevilen oyuncusu Müjde Ar’ın sahte hesaplar ile başı dertte. Sosyal medya da olmadığı halde, twitter, ınstagram ve facebook’ta adına ‘Official’ sayfalar açılıp ‘resmi hesap’ adı altında paylaşımlarda bulunulduğunu ifade eden usta oyuncu “Bu durum ister istemez insanı çıldırtıyor. Muhtemelen kendini tatmin etmeye çalışan birisi ama yaptıkları yanına kâr kalmayacak. En kısa sürede bilişim suçları ile ilgili olarak hukuki yollara başvuracağım.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.