Öne Çıkanlar Barbie Mangala Özlem Ada Şahin Ebru Gundes DJ Abdullah Inal Londra Gatwickten Serdar Ortac esi Chloe Piu Entertainment Deniz Uğur judo Başkanı Erol Küçükbakırcı Fulin Saniye Argu keman Nejat Çuhadaroğlu Ödül Töreni kürek sporu adil yarış Magazin Oskarları Serseri Mayınlar

Tarek Mourad'ın Emel Sayın hakkında düşünceleri

Emel Sayın'a ünlü işadamı Tarık Mourad'dan övgüler

- Bu haber 70 kez okundu.

Tarek Mourad'ın Emel Sayın hakkında düşünceleri

Tarek Mourad  ''70'li yıllar ilk gençlik çağlarımdı. Mısır'da televizyonunda “ Dünya Müziği” diye bir program  yayınlanırdı. Her programda ekrana mutlaka Emel Sayın adında muhteşem bir Türk solist çıkardı. Ben bütün Türklerin Emel Sayın gibi olduğunu düşünürdüm. O ses, albeni, güzellik ve zarafet gerçekten harikaydı. Yani benim için Türkiye Emel Sayın'dı'' dedi. Yıllar sonra girdiği otelcilik sektöründe çeşitli ülkelerdi önde gelen otel zincirlerinde çalıştıktan sonra ilk kez Four Seasons Hotel İstanbul Sultanahmet'in Genel Müdürlüğü'ne atanarak İstanbul’a gelen Tarek Mourad geçtiğimiz yıl ise İstanbul Zorlu Center’da açılan Raffles İstanbul’un genel müdürü oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.