Öne Çıkanlar Microsoft 365 İmparator Danimarka Spektrum İtalya Ordu Karan Nurşani Pink Martini Hadisenin ablası londra Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Adele Meghan Markle Bradley Cooper Kınay Prouduction HAKAN BAŞAR Zeynep Bastık Malatya Can Ateş

Türkiye güzeli Amine Gülşe'den şok aşk yalanlaması

Türkiye güzeli Amine Gülşe'nin adı ilk olarak rol arkadaşı Tolgahan Sayışman'la aşk dedikodularına karışmıştı.

- Bu haber 123 kez okundu.

Türkiye güzeli Amine Gülşe'den şok aşk yalanlaması

Yakışıklı oyuncu Serhat Teoman'la aşk yaşadığı konuşulan Amine Gülşe, "Kalbim boş" diyerek hakkında yazılanları yalanladı. Türkiye güzeli Amine Gülşe'nin adı ilk olarak rol arkadaşı Tolgahan Sayışman'la aşk dedikodularına karışmıştı. İkili bu konuda sessiz kalırken güzel manken, oyuncu Serhat Teoman'la bir mekan çıkışı görüntülenmişti.

Buluşma 'Yeni bir ilişki mi?' sorularını beraberinde getirirken son noktayı Amine Gülşe koydu: "Hayatımda şu an kimse yok. Kalbim boş"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.