Öne Çıkanlar İngiltere bayram İngiltere parlementosunda Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Yataş Bedding Arabesk londra Onur Saylak Tuğba Erdem yeni şarkı GençFest Lerzan Tuncer Eda Doğanay Alper Kul ingiltere Ömer Aydın SGDD Engin Gayrimenkul londra Engin Gayrimenkul SÖYLEME SEBZE londra

Emel Sayın'dan muhteşem konser

Emel Sayın'ın dev konseri

- Bu haber 223 kez okundu.

Emel Sayın'dan muhteşem konser

İzmir  Açık Hava Tiyatrosu’nda konser  veren Emel Sayın  konserinde yeri göğü inletti ve binlerce bayrakla mekanı adeta bayram yerine çevirdi. İki bin beş yüz kişinin ellerinde bayraklarla şarkılarına eşlik ettiği konserinde ünlü sanatçı “Memleketim” şarkısını da söyleyerek halka birlik beraberlik mesajı  verdi.  Emel Sayın bir süreden beri hazırlıklarını yaptığı İzmir Açık Hava Tiyatrosu konserini  önceki gece verdi. Herkesin erteleneceğini  düşündüğü konserini iptal etmeyen sanatçı konserde birlik beraberlik çağrısı yaptı. Yıldırım Mayruk’un bu konser için özel olarak hazırladığı beyaz ve kırmızı renkli elbiseleri giymeyen sanatçı  son dakikada İstanbul’dan getirttiği siyah kıyafeti  giyerek sahneye çıktı. Ardı ardına gelen şehit haberlerinin içini yaktığını belirten sanatçı “Kardeşlerimiz, evlatlarımız birer ikişer şehit olurken içimiz kan ağlıyor. Çok zor ve karanlık günlerden geçiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.