Öne Çıkanlar Adele Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu Mehmet Osman bbc haluk İngilterede Çetin İkmen Wimbledon Tenis turnuvası Londra Wimbledon Tenis turnuvası Londra Wimbledon ozet Wimbledon Tenis Londra Wimbledon Kıbrıs Türk Kültür Festivali

Emel ve Hayko Tavernayı Kıbrıs'a götürdüler

Taverna’nın artık yeni bir ikilisi var

- Bu haber 113 kez okundu.

Emel ve Hayko Tavernayı Kıbrıs'a götürdüler

Bayram dolayısıyla Kıbrıs’ta sahneye çıkan sanatçılar arasında ilk sırada olan Hayko ve Emel Müftüoğlu bayramın ilk gecesi adeta Kıbrıs’ı salladılar. Birlikte sahneye çıktıkları Girne Rocks Hotel’de taverna gecesi yapan ikili ortak söyledikleri taverna şarkıları ile coşturdular. İlk kez Kıbrıs’ta birlikte sahne alan ikili düet şarkıları ile büyük beğeni  topladılar. 

Taverna sahnesine yepyeni bir ikili olarak Rocks Hotel sahnesinde merhaba diyen iki sanatçı birlikte program yapmaktan büyük zevk aldıklarını belirterek bundan böyle sık sık birlikte sahne almak istediklerini söylediler. İki ünlü sanatçının taverna programını dinlemeye gelenler arasında Selçuk Yöntem ve Tarık Ünlüoğlu ve eşleri de vardı. Hayko ve Emel gece boyunca kendilerini dinlemeye gelenleri bir an olsun yerlerine oturtmadılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.