Öne Çıkanlar ANKARA ANLAŞMASI Geleceğin mesleği Madonna Harcandıkça Olanlar Olmuş Giants of Anatolia Kader Utansın Gökçe TÜRK DİASPORASI G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Resim Yarışması Engin Kalbimi Taş Edicen Kenzo Takada UNESCO Turkcell Platinum İstanbul Night Flight ASİTEM Burak Yılmaz Ankara Caz Festivali Soner Arıca

KEREMCEM'in yeni şarkısının adı Biri Mi Var

Keremcem’e video klipte Amerikalı model Kate Moran eşlik etti. Single fotoğrafları ise Fethi Karaduman’a ait.

- Bu haber 63 kez okundu.

KEREMCEM'in yeni şarkısının adı Biri Mi Var

KEREMCEM’LE DANS ETMEYE HAZIR MISINIZ. Son derece taze enerji yüklü pozitif dokunuşlarla dolu yepyeni KEREMCEM şarkısı: Biri Mi Var. Klibi izlemek için; https://youtu.be/RFPQ6dnKras Pasaj Müzik etiketi ile dijital platformlarda 8 Mart Salı günü yayınlanan şarkının söz ve müziği; ‘Soğuk Odalar’, ‘Yatsın Yanıma’, ‘Gel De Yak’ gibi hit şarkıların sahibi Gülden Mutlu’ya, düzenlemesi ise Gürsel Çelik’e ait. ‘Biri Mi Var’ şarkısının video klibi, Emir Khalilzadeh yönetmenliğinde Karaköy’de çekildi. Keremcem’e video klipte Amerikalı model Kate Moran eşlik etti. Single fotoğrafları ise Fethi Karaduman’a ait.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.