Öne Çıkanlar İmparator Jazz Festivali Adele Alp kıyafetleri Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Ney ve Bendir Microsofta siber güvenlik Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu Mehmet Osman bbc haluk Mehmet Osman bbc İngilterede Çetin İkmen

LARA FABIAN 19.ULUSLARARASI MAGUSA FESTİVALİNDE

Türkiye'de de çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Lara Fabian Je t'aime şarkısı ile dünyanın en çok satan Fransızca şarkılarından birine imza atmayı başarmıştı.

- Bu haber 52 kez okundu.

LARA FABIAN 19.ULUSLARARASI MAGUSA FESTİVALİNDE

19 yıldır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde kültür sanat dünyasının nabzını tutan ve sanatseverleri  dünyaca ünlü starlar ile buluşturan festival bu yıl da birçok yerli ve yabancı starı Kuzey Kıbrıslılar ile buluşturmaya hazırlanıyor. Namık Kemal'in 38 ay sürgünde kaldığı, Leonardo Da Vinci'nin tasarladığı Liman Kapısını ve Shakespeare'in ünlü Othello eserine ilham kaynağı olan Othello Kalesini barındıran Mağusa şehri bu seneki festivalini dünyaca ünlü bir ses Lara Fabian ile sonlandırıyor. Tüm dünyada 20 milyondan fazla albüm satan, dünya müzik ödüllerinde “Dünyanın En Çok Satan Belçikalı Sanatçısı“ ödülünü kucaklayan Lara Fabian 1991 yılında yayınladığı ilk Fransızca albümünden son albümü “Le Secret”'a kadar tüm uluslararası Fransızca ve İngilizce hitleriyle ilk kez KKTC'ye geliyor!

 

Fransa'nın ve Kanada'nın da en çok satan kadın sanatçılarından Lara Fabian ilk İngilizce albümüyle Japonya'dan Amerika'ya kadar tüm dünyada bir numara olduğundan beri en çok sevilen kadın şarkıcılardan biri.

 

Meşhur “Adagio” cover'ıyla bir efsane haline gelen, “I Will Love Again” adlı şarkısının remix düzenlemeleri ile Billboard dans listelerinin zirvesine yerleşen Lara Fabian, 2011 Asya Kış Olimpiyatları açılışında milyonlarca televizyon izleyicisini muhteşem bir performans ile büyüledi. 2013’te yepyeni şarkılardan oluşan son albümü “Le Secret” piyasaya çıkar çıkmaz hem Fransa’da hem Belçika’da liste başı oldu. Lara Fabian son olarak  Mustafa Ceceli ile “Make Me Yours Tonight” adlı şarkıda sürpriz bir düet yapmıştı.

 

Türkiye'de de çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Lara Fabian “Je t'aime” şarkısı ile dünyanın en çok satan Fransızca şarkılarından birine imza atmayı başarmıştı.

 

9 Temmuz; Saat 21:30 - Salamis Antik Tiyatrosu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.