Öne Çıkanlar Adele Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu Mehmet Osman bbc haluk İngilterede Çetin İkmen Wimbledon Tenis turnuvası Londra Wimbledon Tenis turnuvası Londra Wimbledon ozet Wimbledon Tenis Londra Wimbledon Kıbrıs Türk Kültür Festivali

Murat Boz Aslı Enver aşkı gündem oluşturdu

Aşklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Murat Boz ve Aslı Enver çifti paylaştıkları fotoğraf ile sosyal medyada rekor kırdı

- Bu haber 93 kez okundu.

Murat Boz  Aslı Enver aşkı gündem oluşturdu

Aşklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Murat Boz ve Aslı Enver çifti paylaştıkları fotoğraf ile sosyal medyada rekor kırd İlişkilerini sosyal medyada paylaştıkları fotoğrafla ilan eden Murat Boz ile Aslı Enver’in aşkına onay çıktı! Hayranları, rol aldıkları ‘Kardeşim Benim’ filminin setinde tanışıp ysürpriz bir aşka yelken açan ikilinin fotoğrafını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

TÜRKİYE REKORU KIRDI

Sosyal medyada 3 milyon 902 bin 87 kişinin takip ettiği Murat Boz’un paylaştığı fotoğraf üç günde 392 bin 137 beğeni, 53 bin 775 yorum alarak ünlüler arasında Türkiye rekoru kırdı.615 bin 671 kişinin takip ettiği Enver’in paylaştığı fotoğrafa ise 17 bin 872 yorum yapılırken beğeni sayısı 203 bin 632 kişiye ulaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.