Öne Çıkanlar Harcandıkça Gökay Kalaycıoğlu TTFF Federasyon Kupası Kate Winslet Tres Palabras DEPREM YARDIMLARINIZ Buckingham Sarayından Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Rapçi Şehinşah Giants of Anatolia Kader Utansın Gökçe Viladimir Putin Lösemili Çocuklar Haftası SEVİM ELBUZ TÜRK DİASPORASI İçerde Kerem Bürsin Maldivler G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı

Mustafa Ceceli Esra Sönmezer ile Çek Çekiştir'de herşeyi konuştu

Esra Sönmezer’in ekranlardaki samimiyetine ve sorularına tüm içtenliğiyle yanıt veren Mustafa Ceceli

- Bu haber 263 kez okundu.

Mustafa Ceceli Esra Sönmezer ile Çek Çekiştir'de herşeyi konuştu

Avrupa Radyo-CECELİ İÇİNİ DÖKTÜ.Ekranların en samimi programı “Esra Sönmezer ile Çek Çekiştir” sevilen sunucusu Esra Sönmezer’le Number One ve Number One Türk ortak yayınında izleyicisine keyifli dakikalar yaşatıyor. Başarılı sunucu müzik dünyasının önemli isimlerinden Mustafa Ceceli’yi konuk ettiği programında konuşulmadık kalmadı. Esra Sönmezer’in ekranlardaki samimiyetine ve sorularına tüm içtenliğiyle yanıt veren Mustafa Ceceli “ Ben zaten yanlışlıkla şarkıcı oldum” itirafının ardında “Evde hanımın sözü geçer” cümlesiyle itiraflara devam etti. Güzel bir proje olursa oyunculuğa da sıcak baktığını dile getiren Ceceli “8 yaşlarında TRT ekranlarında bir dizi filmde oynadım. Bana uygun bir senaryo olursa bugünde oynarım” dedi. Trafikte kural hatası yapanlara tahammül edemediğini fakat İsviçre’de yaptıkları klip çekiminde ceza yediğini de anlatan usta müzik adamı Esra Sönmezer’in samimiyetine içinden geldiği gibi cevaplarla doyumsuz bir sohbete imza attılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.