Öne Çıkanlar İmparator BozcaDer londra Jazz Festivali Adele Anavarza Sünnet Ertuğrul Gazi Türbesi Diriliş Ertuğrul Alp kıyafetleri Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Ney ve Bendir Microsofta siber güvenlik Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu

TUĞÇE ARAL SALINA SALINA GELİYOR

Tuğçe Aral,’ Bu yaza damgamızı vuracak çok güzel, hareketli ve iddialı bir şarkı yaptık.

- Bu haber 159 kez okundu.

TUĞÇE ARAL SALINA SALINA GELİYOR

Tuğçe Aral, ilk single çalışması için çok konuşulacak bir klip çekti. Söz ve müziğini  Aslan Sayım’ın   yazdığı şarkının geri dönüşlerinin  çok iyi olduğunu belirten  podyumların taçlı güzellerinden Tuğçe Aral,’ Bu yaza damgamızı vuracak çok güzel, hareketli ve iddialı  bir şarkı yaptık. Dinleyen herkesin beğendiği çok keyif alarak yaptığım bu ilk çalışmam çok içime sindi. Podyumlardaki başarımı müzikte de tam gaz devam ettireceğim’ .dedi. Çektiği klipte düzgün fiziği  ve güzelliği ile göz dolduran Tuğçe Aral ‘ın single ı  tüm müzik marketlerde  yerini aldı bile.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.