Öne Çıkanlar İngiltere bayram İngiltere parlementosunda Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Arabesk Tuğba Erdem yeni şarkı Lerzan Tuncer SGDD Engin Gayrimenkul londra Engin Gayrimenkul SÖYLEME İngilterede eleştiriliyor Bahattin Gemici İngiltere Prensi Harryyi Youtube ve Apple Music Kate Winslet Titanic Londra Türk okuluna Ece Vahapoğlu La Mare Collection

Ziynet Sali, Londra’da Unutulmaz Bir Konsere İmza Attı

Pop müziğinin başarılı isimlerinden Ziynet Sali, ço- cukluğunu geçirdiği İngiltere'de ilk kez sevenleriyle bir araya geldi

- Bu haber 392 kez okundu.

Ziynet Sali, Londra’da Unutulmaz Bir Konsere İmza Attı

6 Mayıs Pazar günü LONDRALI organizatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, Ziynet Sali O2 Forum Kentish Town'da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesinde gecenin düzenlenmesine katkılarından dolayı sponsorlara plaketleri sunuldu. Programına 'Yağmur' adlı şarkıyla başlayan Ziynet Sali, ilk Londra konserinde dinleyicilerine sürprizler yapmayı ihmal etmedi. Sanatçı, İngilizce şarkısı 'Magic'in yanı sıra Sezen Aksu'nun 'Deli Divane' şarkısını da ilk kez Londra konserinde seslendirdi. Ziynet Sali, 'Magic' adlı şarkıda Anthony Marshall ile düet yaparken kendilerine bir dans grubu da eşlik etti.

Doğum gününü geçen hafta geride bırakan Ziynet Sali, sahnede sürpriz doğum günü pastasını keserek, yeni yaşını bir kez de Londra'da kutladı.

Sali, konserde Türkçe, Rumca ve İngilizce şarkılar söyledi. 'Beş Çayı', 'Ne Yaparsan Yap', 'Çeyrek Gönül' gibi kendi şarkılarının yanı sıra başka isimlerin de sevilen şarkılarına repertuvarında yer verdi. Manchester’da yaşadığı dönemdeki çocukluk arkadaşları ve akrabalarının da izlediği konsere, ayrıca KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Zehra Başaran, KKTC Konsey Yetkilisi Tuğrul Yiğitoğlu, sevilen müzisyen Ayda Mosarraf ve müzik sektöründen pek çok önemli isim de katıldı. Dinleyicilerinden tam not alan Sali, üç saate yakın sahnede kaldı. Konser sonrası Halil Yetkinlioğlu'na yaptığı açıklamada "İlk Londra konserim olması münasebetiyle sahnede çok heyacanlıydım. Şahane bir enerji vardı. Bu kelimelerle anlatılacak bir duygu değil." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.