Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Linda Aksu Cosmetics ALFAZZO yeşil defilesi Mankenlik Kadına şiddet Lopez ADA ALİZE ERTEM Bekir Utku Ataha Beşiktaş Emily Blunt John Krasinski Apollo Filarmoni Orkestrası Melis Birkan Drake Derya Uluğ Özbek popcu Lara Fabian Gokce Bahadir Ronaldo

Mark Eliyahu PSM Online'da konser verecek

Müzisyen Mark Eliyahu, sadece Zorlu PSM Online'a özel gerçekleştireceği konseriyle 20 Aralık'ta dinleyicisiyle buluşacak.

- Bu haber 177 kez okundu.

Mark Eliyahu PSM Online'da konser verecek

Müzisyen Mark Eliyahu, sadece Zorlu PSM Online'a özel gerçekleştireceği konseriyle 20 Aralık'ta dinleyicisiyle buluşacak.  Biletleri passo.com.tr üzerinden satışta olan konseri, müzikseverler evlerinden izleyebilecek. 

Sanatçı tüm grubuyla yeni parçalarını da seslendirecek

Bugüne kadar verdiği çevrimiçi tüm konserlerinde solo ya da duo olarak performans sergileyen sanatçı, bu konserde tüm grubuyla yeni parçalarını da seslendirecek.

Anahtar Kelimeler:
Online KonserMark Eliyahu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.